Meteorolojik değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun güneybatısında beklenen yağışların yer yer kuvvetli, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Marmara ve Ege kıyıları ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün, günlük hava durumu tahmin raporu önlem alınmasını öneriyor. Buna göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege dışında kalan yerlerin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun güneybatısında beklenen yağışların yer yer kuvvetli, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Zonguldaklı polis ölü bulundu! Zonguldaklı polis ölü bulundu!

Bu arada balkonlarda önlem alınması ve dışarıya uçabilecek eşya bırakılmaması gerektiği de hatırlatılıyor. (Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu