Zonguldak Haber –  Zonguldak Belediyesi ilk yerli ve milli araç olan TOGG'a kavuştu. Belediye önüne gelen araç resmi mesaisine başladı.

Şubat ayında Belediye Meclisi’nde onaylanan ve belediyede makam aracı olarak kullanılmak üzere alınan ülkenin yerli ve milli aracı Togg, Zonguldak’a getirildi. Daha önce tanıtım amacıyla Zonguldak’a getirilen Togg, vatandaşlardan büyük beğeni toplamıştı. Milli araç TOGG bu sabah mesaisine başladı. Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,  basın mensupları ile  caddede tur atarak aracı tanıttı.

“İYİ Kİ ERDOĞAN VAR”

Gurbetçi aileden anlamlı paylaşım! Gurbetçi aileden anlamlı paylaşım!

TOGG' un Zonguldak asfaltlarında olduğunu ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Yerli milli gururumuz, akıllı cihaz TOGG resmi plakasıyla bugün resmi mesaisine bu sabah itibariyle başladı. Üç buçuk yıl önce Sayın Cumhurbaşkanımız artık yerli ve milli aracımız olacak dediği zaman bizler buna bütün kalbimizle güvenmiştik çünkü bugüne kadar verdiği her sözü tutmuş olan bir Cumhurbaşkanımız var. Bugün de bunun canlı şekilde yaşamanın haklı gururunu mutluluğunu onurunu yaşıyoruz. Geçenlerde biliyorsunuz Mustafa Varank Bakanımızın, Sayın Bakanımızın aracı buradaydı. Ama biz kendimizin, belediyemizin, Zonguldak'ımızın, halkımızın aracı olsun ve her gün daimi burada kalsın ve Zonguldak'ımızın sokaklarını caddesinde asfaltında bu araç geçsin. Hamdolsun bugün o günü yaşıyoruz. Artık kendi belediyemizin aracı, akıllı cihazımız, TOGG'umuz Zonguldak'ımızda belediyede kullanacağız. Zonguldak'ımıza, milletimize, belediyemize herkese hayırlı uğurlu olsun. Allah başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, emeği geçenlerden, babayiğitlerden, mühendislerimizden, tüm çalışanlarımıza kadar Bu süreçte gayret gösteren hepsinden Allah razı olsun. İyi ki Recep Tayyip Erdoğan var” dedi.  Haber: Sertaç Özdemir

WhatsApp-Image-2023-05-24-at-10.48.18

WhatsApp-Image-2023-05-24-at-10.48.17-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-24-at-10.48.18-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-24-at-10.48.16

WhatsApp-Image-2023-05-24-at-10.47.55

Yeni yaşamlarına giderken, feci bir kaza sonucu tüm aile yok oldu Yeni yaşamlarına giderken, feci bir kaza sonucu tüm aile yok oldu

Otobüs alev alev yandı! Otobüs alev alev yandı!

Batı Karadeniz Bölgesi Saatlik Günlük Haftalık hava durumu (24-05-2023) Batı Karadeniz Bölgesi Saatlik Günlük Haftalık hava durumu (24-05-2023)

Bartın’da cinayet! Bartın’da cinayet!

 

Editör: Virda Şahin