Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Orman Bölge Müdürünü ziyaret etti.

Orman Bölge Müdürlüğü ile Üniversite arasında yapılabilecek muhtemel iş birliği imkânları üzerinde görüş alışverişinde bulunulduğu ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Rektör Özölçer, Bölge Müdüra Faruk Bayraktaroğlu'na gösterdikleri misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, konuşan BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “Z.B.E.Ü bölgesinden başlayarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaya yönelik hedefleri bulunmaktadır. Bu doğrultuda ihtisaslaşma alanımıza yönelik çalışma alanlarımız arasında başta ilimizde doğal olarak yetişen kestane, ıhlamur ve defne olmak üzere sürdürülebilir ormancılık çalışmalarınıza tüm bileşenlerimizle değer üretmek amacındayız. Üniversitemizin yeşile benzemesinde katkılarından dolayı Bölge Müdürümüz Bayraktaroğlu'na teşekkür ediyorum ” dedi.

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, “Z.B.E.Ü Üniversitesinde geleceği gören bir anlayışla önemli projelerin hayata geçirildiğini görmek gurur verici. İç ve dış paydaşlarımızla birlikte " Türkiye Yüzyılına Nefes" hedefiyle geleceğe kararlı adımlarla yürümekteyiz. Bu doğrultuda yapılabilecek ortak çalışmaları önemsiyor, ileri teknolojileri kurumumuz çalışmalarına entegre etmek amacıyla yüksek performanslı, kaliteli, maliyet etkin ve güvenilir çözümler geliştirmek ve ülkemizin teknolojik dönüşüme öncülük eden bu doğrultuda yapılabilecek muhtemel iş birliği konusunda Z.B.E.Ü Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile oldukça faydalı bir görüş alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinden dolayı Bayraktaroğlu, Z.B.E.Ü Rektörü Sayın Prof. Dr İsmail Hakkı Özölçer 'e teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi