Temiz futbol istiyoruz... Emeğe ve alın terine saygı gösterilsin Temiz futbol istiyoruz... Emeğe ve alın terine saygı gösterilsin

Devre arasında kadrosuna takviyelerde bulunan Zonguldak Kömürspor’da değişen pek bir şey yok. Mücadele ettiği Beyaz grupta küme düşmeme mücadelesi veren Kırmızı-Lacivertli ekip, ikinci yarıda oynadığı ilk maçta, lig ikincisi 1461 Trabzon’a 4-2 mağlup oldu. Bu yenilgi üzerine 12 puanda kalan Zonguldak Kömürspor, kendisi gibi 12 puana sahip Adıyaman’la birlikte puantajın son iki basamağında yer alıyor.

15’İNCİ SIRANIN 5 PUAN GERİSİNDEYİZ

Puan cetvelinde son 4'te yer alan takımların küme düşeceği grupta, mevcut tabloda düşme potasını Adıyaman FK (12), Zonguldak Kömürspor (12), Bursaspor (14) ve Kırşehir FSK (16) oluşturuyor. Bu takımların hemen üzerinde 15’inci sırada yer alan Altınordu 17 puana sahip. Dolayısıyla düşme potasındaki takımların ilk hedef noktası 15’incilik yani Altınordu olacak.

Özellikle temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, şuan tek hedef olarak gördüğü 15’inciliğe yükselebilmesi için Altınordu’yla aradaki 5 puanlık farkı kapatması gerekiyor. İşin kötü yanı İzmir ekibinin BAY hakkını kullanmış olması.

15’TEN YUKARISI FARKI ARALADI

Haftayı maç yapmadan BAY geçen Altınordu’yu 5 puan geriden takip eden Zonguldak Kömürspor, 14’üncü sıradaki Serik Belediyespor’un ise 7 puan gerisinde kaldı. Bu fark, 21’er puana sahip 13’üncü Kırklarelispor ve 12’nci Beyoğlu Yeni Çarşıspor’la 9’a kadar çıktı. Bundan birkaç hafta öncesine kadar Serik Belediyespor, Kırklarelispor ve Beyoğlu Yeniçarşıspor’u rakip olarak gören Zonguldak Kömürspor’un, mevcut puantajda bu takımlara yetişmesi artık çok mümkün gözükmüyor.

BU HAFTA YİNE ZOR MAÇ

İkinci yarının ilk maçını lig ikincisiyle oynayan Zonguldak Kömürspor, ikinci maçında bu defa lider Esenler Erokspor’la karşılaşacak. 49 puanla açık ara lider unvana sahip İstanbul ekibi, ikinci yarının ilk iki maçını galibiyetle geride bıraktı.

Teknik direktörlüğünü Mehmet Altıparmak’ın yaptığı Esenler Erokspor’un kadrosunu, Cenk Gönen, Sakıb Aytaç, Onur Özcan, Sertaç Çam, Alper Karaman, Onur Eriş, Emir Şenocak, Serdar Cansu, Tayfun Vurgun, Ali Yavuz Kol ve Furkan Yaman oluşturuyor.

Güçlü bir kadroya sahip İstanbul ekibinden puan çıkarmaya çalışacak olan Zonguldak Kömürspor, bu zorlu mücadeleyi 27 Ocak Cumartesi günü Esenler Erok Stadı’nda oynayacak.

SPOR SERVİSİ

1-38Ekran Alıntısı3-19

Editör: Hüseyin EKİNCİ