Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapılan ziyaretlere, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Veli Köktürk, Belediye Meclis üyeleri, Gökhan Çöteli, Yusuf Deniz ve Hüseyin Kahveci katıldı.

Ziyaretlerin ilk ayağı Zonguldak Huzurevi oldu. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberindekiler ile birlikte yaşlıların ellerini öperek bayramlarını kutladılar.

Ardından yaşlılar ile bir süre sohbet eden Vali Tutulmaz ve beraberindekiler kendilerine hayırlı bayramlar dilediler.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindekiler ardından İl Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret ederek, subay ve askerlerin bayramını kutladılar.

Vali Tutulmaz burada yaptığı konuşmada, “Sizin göreviniz cumartesi ve Pazar günleri dahil her zaman devam ediyor. Vatan hasretiyle beraber bayramlaşılır. Onurlu görev yaptığınızı özellikle söylemek isterim. Bir görev ne kadar zor ise o görevin onuru da değeri de o kadar yüksek ve önemlidir. Bayramlar kardeşliklerin dostlukların güzelliklerin paylaşmanın arttığı dönemlerdir. Ramazan ayını çok iyi bir şekilde verimli bir şekilde geçirdik bu değerler üzerinden paylaştık. Bir akşam da bahçede iftar yaptık. Ramazanın bereketini ve mahfiretini birlikte yaşadık. Bugün de sayın vekillerimiz, Belediye Başkanımız ve mesai arkadaşlarımızla birlikte sizlerin bayramlarını tebrik etmek üzere geldik. Bayramınız tekrar mübarek olsun, Allah sağlıkla birlikte huzurla nice bayramları birlikte yaşamayı nasip etsin.

Tabi az önce ifade ettiğim gibi zor bir görev. Ama bir tarafta da Zonguldak’ta çalışıyor olmanız bir avantaj. Karşıya baktığınızda deniz var arka tarafta yeşillik var güzellik var. Şu anda sizlerin arkadaşlarınız bizim kardeşlerimiz Kuzey Irak’ta Güneydoğuda zor şartlarda çalışıyorlar. Sizlerde uzun süre o bölgelerde çalışan kardeşlerimiz var arkadaşlarımız var. Bunun bilincindesiniz. Bu zorluklar olmadan bu topraklarda huzurlu bir şekilde yaşamak kolay değil. Ne kadar güçlüysek o kadar rahatız. Güçlü olmanın yolu da görevlerimizi iyi yapmak çalışmak bizden beklenenleri layıkıyla yerine getirmekle oluyor. Bugüne kadar verdiğiniz hizmetler adına hepinize milletimiz adına teşekkür ediyorum. Allah bundan sonraki çalışmalarınızda sağlık huzur ve mutluluk versin”

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindekiler daha sonra İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Karaelmas Polis Merkezi Amirliğini, Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanlığını, Şehit Aileleri Derneği Başkanlığını ve son olarak Hastane ziyaretini gerçekleştirdiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi