Yaz bitmeden kış uyarısı geldi! Hızlı giriş yapacağız! Yaz bitmeden kış uyarısı geldi! Hızlı giriş yapacağız!

Çorum Haber - Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaşanan bir olayda, S.Ç. adlı bir kişi cinnet geçirerek karısı H.Ç. ve baldızı M.E.'yi bıçakla yaraladı.

Doktor ve hemşirelerin de bulunduğu çeteye operasyon Doktor ve hemşirelerin de bulunduğu çeteye operasyon

Hacettepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir nedenle S.Ç. ile karısı H.Ç. ve baldızı M.E. arasında tartışma başladı. Tartışma hızla şiddetlendi ve öfkeli koca eline geçirdiği bir bıçakla karısını ve baldızını yaraladı. Komşuların evden gelen gürültüleri duyarak polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine hızla müdahale edildi.

Polis ekipleri S.Ç.'yi gözaltına alırken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baldız M.E.'nin durumu hayati tehlike arz edince, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

S.Ç. ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

S.Ç., gözaltına alındıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Adli makamlarca tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. İHA

Zonguldak Kömürspor forvet transferini bitirdi... Aramıza hoş geldin Burak Zonguldak Kömürspor forvet transferini bitirdi... Aramıza hoş geldin Burak

Migros çalışanları hastanelik oldu! Migros çalışanları hastanelik oldu!

Hırsızlık yaparken yakalanan kadın çocuklarını tokatladı! Hırsızlık yaparken yakalanan kadın çocuklarını tokatladı!

Editör: Virda Şahin