Dairede doğal gaz patlaması! Dairede doğal gaz patlaması!

Kayacık Mahallesi'ndeki bir halk plajında çıkan tartışma, Türk ve Suriyeli aileler arasında gerçekleşti. Suriye uyruklu olduğu iddia edilen bazı kişilerin hareketleri, çocuklu Türk ailelerini rahatsız etti ve gerginlik arttı. Olay polis ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Karamürsel.tv’nin haberine göre, hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte Karamürsel ilçesindeki Feneryolu üzerindeki halk plajında gerilimli bir durum yaşandı. Suriyeli bir grup ve Türk aileler arasında yaşanan tartışma zamanla kavgaya dönüştü. Polis ekipleri olay yerine çağrıldı ve durumu kontrol altına aldı. Olayların, yabancı uyruklu vatandaşların çocuklu aileleri rahatsız eden hareketleriyle birlikte gerilimin artması sonucu meydana geldiği belirtildi.

Zonguldak-Kilimli tünellerinde  tehlikeli romantizm! Zonguldak-Kilimli tünellerinde tehlikeli romantizm!

Görgü tanığı ifadesine göre, olay Kayacık Mahallesi'ndeki halk plajında Suriyeli bir grup ile Türk aileler arasında yaşandı. Söz konusu yabancı uyruklu kişiler, denize girerek çocuklu aileleri rahatsız edecek şekilde davrandılar, bu da gerilimi daha da artırdı. Polis ekipleri olaya müdahale ederek durumu kontrol altına aldı.

“BİZ BAŞIMIZIN ÇARESİNE BAKARIZ”

Olaya tanıklık eden bir vatandaş olan O.Y., yerel bir haber sitesine yaptığı açıklamada, "Hafta sonu eşim ve çocuklarımla sahile gittim. Yanımızda bulunan bir aile öncelikle kalabalık guruba uyarıda bulundu, ardından ben de biraz daha uzağa geçer misiniz diye uyardım, fakat Türkçe bilmediklerini söylemeye çalıştılar. Birçok kişi denize donlarıyla girip yabancı bir dil konuştu. Polis neden bu gruplara müdahale etmiyor? Neden huzurumuzun bozulmasına izin veriliyor? Polis ve askerler kendi ailelerinin yanında böyle insanların bulunmasına neden göz yumuyor? Eğer ilçenin kaymakamı bu durumu kabulleniyorsa, biz başımızın çaresine bakarız" şeklinde uyarılarda bulundu. /Haber Merkezi

Yaşlı kadın markette sevdiği müziği duyunca üstünü çıkarıp dans etti Yaşlı kadın markette sevdiği müziği duyunca üstünü çıkarıp dans etti

Bu kiraz bardağa sığmıyor: Kilosu 200 lira Bu kiraz bardağa sığmıyor: Kilosu 200 lira

Rafting çekilişinin talihlileri doyasıya eğlendi Rafting çekilişinin talihlileri doyasıya eğlendi

Editör: Murat Barutçu