Zonguldak Özel Eğitim Meslek Okulu 3. Kademe öğrencileri engelliler haftası çerçevesinde sergi açtı.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açılan sergiye; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veli Köktürk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sergi açılışında konuşan Özel Eğitim Meslek Okulu 3. Kademe Müdürü Sevgi Altıntaş; “Okulumuzun öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte bir yıllık elemeği göz nuru sergimizi açtık. Sergimizde ranır, peçete, yastık kılıfları, pano, ahşap ve taş boyaması, elişi gibi çalışmalarımız mevcut. Sergimizde olan çalışmalar Okul Aile Birliği tarafından yine öğrencilerimize katkı sağlamak adına satılacak. Zonguldak halkını 3 gün açık kalacak olan sergimize davet ediyoruz” dedi.

YKS başvuruları  bugün sona eriyor YKS başvuruları bugün sona eriyor

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ise sergiyi gezdikten sonra yaptığı konuşmada; “Burada Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı Özel Eğitim Meslek Okulu 3. Kademe öğrencilerinin hazırladığı emeklerin sergilendiği bir kermesteyiz. Burada gençlerimiz eğlendiler, vakit geçirdiler hem de bir eser ortaya çıkardılar. Çalışmaların hepsi birbirinden güzel. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_9742IMG_9744IMG_9720

Editör: Seçkin