6 bin 600 nüfuslu ilçe her gün nüfusunun 10 katı ziyaretçi ağırlıyor 6 bin 600 nüfuslu ilçe her gün nüfusunun 10 katı ziyaretçi ağırlıyor

Tekirdağ Haber - Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir kavşakta gerçekleşen trafik kazasında otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı ve maalesef 1 kişi yaşamını yitirdi.

Düğünlere altın ve hediye kısıtlaması! Düğünlere altın ve hediye kısıtlaması!

Kaza, akşam saatlerinde Muratlı-Büyükkarıştıran kara yolunun Ballıhoca Mahallesi sapağında meydana geldi. Hasan Y. yönetimindeki 22 LC 786 plakalı otomobil, Ballıhoca Mahallesi'nden çıkıp ana yola girmeye çalışırken, Adem E. tarafından kullanılan 59 ABC 123 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Olay yerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Elektrikte indirim! İşte oranlar Elektrikte indirim! İşte oranlar

Çarpışmanın etkisiyle otomobilin sürücüsü olan 62 yaşındaki Hasan Y. olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer aracın sürücüsü olan 53 yaşındaki Adem E. ise şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Ölümlü trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, kaza nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme yürütüyor. Kazanın yaşandığı kavşakta gerekli güvenlik önlemlerinin alınması için de çalışmalar başlatıldı. İHA

Yapılandırmadan yararlanmak isteyenler için, son başvuru tarihi belli oldu! Yapılandırmadan yararlanmak isteyenler için, son başvuru tarihi belli oldu!

AW922676_04

Karabük'te okuma seferberliği Karabük'te okuma seferberliği

AW922676_03

AW922676_02

Editör: Virda Şahin