Düğünlere altın ve hediye kısıtlaması! Düğünlere altın ve hediye kısıtlaması!

Bartın Haber – Bartın’ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra’da bayram yoğunluğu başladı. 6 bin 600 nüfuslu ilçe her gün nüfusunun 10 katı ziyaretçi ağırlıyor.

Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla beraber plajlar doldu, tarihi mekanlar ziyaretçi akınına uğramaya başladı. Bayram öncesinde otel ve pansiyonlarda rezervasyon oranları yüzde 90'ları aşarken 6 bin 600 nüfusa sahip ilçenin bayram tatili boyunca 500 bin turist ağırlaması bekleniyor.

Elektrikte indirim! İşte oranlar Elektrikte indirim! İşte oranlar

Roma, Bizans, Ceneviz ve Osmanlı gibi önemli medeniyetlere ev sahipliği yapan ilçede sahiller deniz ve güneşin keyfini bir arada yaşamak isteyenlerle dolarken, Amasra Kalesi başta olmak üzere Cenavo Şatosu, Şapel, Kemere Köprüsü, Fatih Camii, Direkli Kaya, Bedesten gibi tarihi yapılar da ziyaretçilerini ağırlıyor.

Bartın’a özgü tel kırma ve ahşap hediyelik ürünlerin satışa sunulduğu Çekiciler Çarşısı da büyük ilgi gören noktalar arasında yer alıyor.

Yapılandırmadan yararlanmak isteyenler için, son başvuru tarihi belli oldu! Yapılandırmadan yararlanmak isteyenler için, son başvuru tarihi belli oldu!

Balık menüleri, coğrafi işarete sahip Amasra salatası ile birlikte çeşitli deniz mahsullerinin sunulduğu restoranlarda da yoğunluk yaşanıyor.

Tatilcilerin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına Amasra Kaymakamlığınca alınan tedbirlerin titizlikle uygulandığı ilçede yoğunluğun bayram tatilinin son gününe kadar devam etmesi bekleniyor. İHA

Çekici alev aldı! Ormanlık alan tehlikeye girdi Çekici alev aldı! Ormanlık alan tehlikeye girdi

AW923160_04

AW923160_02

Müge Anlı’da duygu dolu anlar…  Küçük Melodi babasına kavuştu… Müge Anlı’da duygu dolu anlar… Küçük Melodi babasına kavuştu…

AW923160_01

AW923160_08

AW923160_07

AW923160_06

Editör: Virda Şahin