Çanakkale’de orman yangını sürüyor! Yangın çevre köylere sıçradı! Çanakkale’de orman yangını sürüyor! Yangın çevre köylere sıçradı!

Giresun Haber - Giresun'un Keşap ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, bir araç kontrolünün kaybedilmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Karabulduk köyünden ilçe merkezine doğru seyir halinde olan 28 ABE 681 plakalı aracın sürücüsü Hüseyin K., direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 200 metrelik dere yatağına uçuruma yuvarlandı. Olayın bildirilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Kazada araç sürücüsü Hüseyin K., Hasan K., Furkan K. ve Hanife K. yaralanırken, 48 yaşındaki Halime Karaca olay yerinde hayatını kaybetti.

14 katlı binanın 8. katından düşen minik Umut yaşamını yitirdi 14 katlı binanın 8. katından düşen minik Umut yaşamını yitirdi

Yaralılar ve hayatını kaybeden Halime Karaca, aracın uçuruma yuvarlandığı yerden AFAD ve Giresun İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. İHA

Serbest piyasada döviz fiyatları, dolar güne nasıl başladı? Serbest piyasada döviz fiyatları, dolar güne nasıl başladı?

AW014059_03

AW014059_02

AW014059_01

Editör: Virda Şahin