Otobüs şoförü Koray Duman, bir sabah uyandığında telefonun kilitlendiğini fark etti. Daha sonra ATM'ye gidip para çekmeye çalışan Duman gözlerine inanamadı. Hesabından 245 bin TL çekilmişti. Çocuğunun tedavisi için biriktirdiği paranın gittiğini ifade eden Duman, "Banka bana ödeme yapmam gerektiğini söylüyor. Nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum" dedi.

Duman, sabah uyandığında telefonun açılmadığını fark etti. Daha sonra bir ATM'ye gidip para çekmek istedi ancak şifresini girdiğinde hesabında para olmadığını gördü. Hemen bankayı aradığında hesabından 245 bin TL çekildiğini öğrendi.

Duman, bu paranın çocuğunun tedavisi için biriktirdiği para olduğunu söyledi. "Oğlum 10 yaşında ve lösemi hastası. Tedavisi için bu parayı biriktirmiştim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

Ormanda tatbikat! Ormanda tatbikat!

Banka Duman'a, parayı geri ödemesi gerektiğini söyledi. Duman ise bu parayı nasıl ödeyeceğini bilmiyor. "Otobüs şoförü olarak aldığım para belli. Bu parayı nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum" dedi.

5f65dg5d

DUMAN'IN EŞİ DE İSYAN ETTİ

Duman'ın eşi Gülşen Duman da yaşananlara isyan etti. "Bu parayı nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum. Banka bize ödeme yapmamız gerektiğini söylüyor. Kocam otobüs şoförü olarak aldığı para belli. Bu parayı nasıl ödeyeceğiz" dedi.

DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ ORTAYA ÇIKTI

Duman'ın dolandırılma yöntemi de ortaya çıktı. Duman'ın telefonuna gönderilen bir mesajda, "Bankanız tarafından hesabınızda güvenlik güncellemesi yapılması gerekmektedir. Lütfen aşağıdaki linke tıklayarak güncellemeyi gerçekleştirin" denildi. Duman bu linke tıklayarak bilgilerini verdi. Ardından hesabı boşaltıldı.

Duman, polise şikayette bulundu. Soruşturma sürüyor. Kaynak Show Haber

yhrr

Editör: Virda Şahin