MEB'de il müdür yardımcıları da görevden alınmaya başlandı. İlk olarak Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 3 İl Müdür Yardımcısı birlikte görevinden alındı ve yerlerine atama yapıldı!

Görevden alınan müdür yardımcıları Erdal Yılmaz, Fatih Karaaslan ve Harun Akgül olduğu öğrenildi. Görevden alınan müdür yardımcılarının yerine yeni 3 isim atandı. İl Müdür Yardımcılarının yerine, Cemile Gül, Adem Gülşen ve Abdullah Turan isimleri atandı.

Görevden alınan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarının yerine yapılan yeni atamalarla birlikte, görev dağılımı yeniden yapıldı. Görevden alınan kişilerden biri olan Harun Akgül'ün yerine yeni bir atama yapılmazsa, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde bulunan ilçe müdürlüğü kadrosuna dönmesi bekleniyor. (Haber Merkezi)

Prostat ve meme kanserine Zonguldak’tan umut ışığı! Prostat ve meme kanserine Zonguldak’tan umut ışığı!

Ustaların ‘Fawori’si büyük beğeni topladı Ustaların ‘Fawori’si büyük beğeni topladı

Siftah yapamayan taksici, dolmuşçuyla kavga etti! Siftah yapamayan taksici, dolmuşçuyla kavga etti!

Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama! Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama!

Fevkani’de şok gelişme! Firma ‘Yıkmam’ diyor! Fevkani’de şok gelişme! Firma ‘Yıkmam’ diyor!

Önce yıkılmasın diye isyan ettiler, sonra kat için pazarlık ettiler Önce yıkılmasın diye isyan ettiler, sonra kat için pazarlık ettiler

Fevkani talan ediliyor! Ekipler önlem aldılar! Fevkani talan ediliyor! Ekipler önlem aldılar!

Editör: Murat Barutçu