Koparmanın cezası 387 bin lira Koparmanın cezası 387 bin lira

Zonguldak Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan, Türkiye’de ki vilayetler içerisinde Oto Galericiler Sitesi olmayan tek ilin Zonguldak olduğunu söyledi.

Buradan bütün yetkililere sesleniyoruz diyen Zonguldak Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Zonguldak’ın en büyük sorunlarından biri Oto Galericiler Sitesinin halen yapılmamış olmasıdır. Bu konuyla ilgili Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile birkaç sefer bir araya geldik. Kendisi de bu iş için yoğun bir mesai harcamaktadır ama nedense halen bir çözüm aşamasına gelemedik. Türkiye Taşkömürü Kurumunun bazı yerleri var bu yerlerle ilgili Belediye Başkanımız ile birlikte cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi sonrasında yoğun bir çalışma yapacağız. Bunlardan bir tanesinin nihayete erdirileceğini düşünüyorum. Tabi başkanımızın bu konudaki çabası bizler için çok önemli. Sonuçta Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünden bu yerin talebi yapılacak. İnşallah çözüme kavuşacaktır diye düşünüyorum. Türkiye’de ki vilayetler içerisinde Oto Galericiler Sitesi olmayan tek vilayet Zonguldak’tır. Yazık ve günahtır! Buradan bütün yetkililere sesleniyoruz; bu işe bir el atsınlar.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin