Orman Bölge Müdürlüğümüz emrinde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken geçirdiği kalp krizi ile ebediyete intikal eden Orhan Şahin 'i Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü önünde düzenlenen cenaze töreni ile ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen helallik törenine katılan Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey törende yaptığı konuşmada " Her ölüm büyük bir acıdır, büyük bir kayıptır. Cenab'ı Allah Orhan Şahin kardeşimize rahmetiyle muamele eylesin, mekanını cennet olsun. Acımız büyük, onun hatırasını da yaşatmayı da bizlere nasip eylesin. Ailesi ve camiamıza sabırlar diliyorum” dedi.

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu da “Orhan Şahin Bey ile iki seneyi aşkın birlikte görev yaptık. Ülkesine en iyi şekilde hizmet eden iyi bir ormancıydı. Allah mekanını cennet eylesin inşallah " dedi.

Kastamonu Merkez Darende Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Devlet Hastanesi arkasında yer alan aile mezarlığına tekbir ve dualarla defnedildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi