Türkiye'de hafta başından beri devam eden yağışlar yerini güneşli bir havaya bıraktı. Sıcaklılar kendisini gösterse de bu uzun sürmeyecek. Türkiye'de yeni haftayla birlikte hava birden soğuyacak, birçok ilde kuvvetli yağış görülecek.

Ulusal basında yer alan haberlere göre Türkiye'de ekim ayıyla birlikte hava sıcaklıkları düştü, başta İstanbul olmak üzere birçok ilde kuvvetli yağmur görüldü. Hafta başına kadar yurdun büyük bölümünde yağış beklenmezken yeni haftayla birlikte sıcaklıklar bir anda düşecek birçok ilde kuvvetli yağışlar görülecek.

Yurt genelinde parçalı bulutlu ve açık bir hava hakim olması öngörülüyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinde olacak.

Başkent Ankara'da hafta başına kadar yağış yok. Sıcaklığın 22-23 derece civarında olması tahmin ediliyor.

İstanbul'da genel olarak yağış beklenmiyor. En yüksek sıcaklık 23-24 derece civarında seyredecek.

İzmir'de de yağış beklenmezken, hava, az bulutlu ve açık olacak. Sıcaklıksa 28-29 derece civarında seyredecek.

Hava Forum'un verilerine göre pazar gecesi Rusya üzerinden yeni bir soğuk hava dalgası geliyor. Bir anda sıcaklıların düşmesine yol açacak soğuk hava dalgasıyla birlikte birçok ilde kuvvetli yağmur görülecek. (Haber merkezi)

Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama! Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama!

Fevkani’de şok gelişme! Firma ‘Yıkmam’ diyor! Fevkani’de şok gelişme! Firma ‘Yıkmam’ diyor!

Önce yıkılmasın diye isyan ettiler, sonra kat için pazarlık ettiler Önce yıkılmasın diye isyan ettiler, sonra kat için pazarlık ettiler

Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi! Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi!

Fevkani talan ediliyor! Ekipler önlem aldılar! Fevkani talan ediliyor! Ekipler önlem aldılar!

Editör: Murat Barutçu