Zonguldak Haber – Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri tarafından çekildiği öğrenilen Nesibe Hatun Kız Öğrenci Yurdu'na dair şikayetlerin ardından, Hatice Turhan Sultan Yurdu fotoğrafları paylaşıldı.
Sosyal medya platformunda geçtiğimiz günlerde gündeme getirilen ve Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri tarafından çekildiği öğrenilen Nesibe Hatun Kız Öğrenci Yurdu fotoğraflarının ardından Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Hatice Turhan Sultan Yurdu’ndan fotoğraflar paylaşıldı. Fotoğraflarda, Nesibe Hatun Yurdu’ndaki durumun tam aksine hijyenik ortamın olduğu görüldü. 
Sosyal medyada bu konuyla ilgili şikayetleri dikkate alan Remote Co. isimli bir sayfa, Zonguldak'taki Nesibe Hatun Kız Yurdu'na dair bilgileri paylaşmıştı. Paylaşımda, yurtta kalan öğrencilerin hijyen koşullarının ihmal edildiği ve zorla yaşamak zorunda bırakıldığı vurgulanmıştı. Ayrıca, yemeklerle ilgili de sorunlar yaşandığı, içlerinden böcek, kıl ve tüy gibi yabancı maddelerin çıktığı ifade edilmişti.
GSB’DEN YALANLAR GİBİ CEVAP!
Bu haberlerin ardından, GSB Zonguldak Yurtları sayfasından Hatice Turhan Sultan Yurdu'na ait fotoğraflar paylaşıldı. Fotoğraflarda, Nesibe Hatun Yurdu'ndaki şartlara kıyasla daha hijyenik bir ortamın olduğu görüldü. Paylaşılan fotoğraf altında, "Hatice Turhan Sultan Yurt Müdürlüğü.. Yurt Müdürlüğümüzde değerli öğrencilerimize sunduğumuz kahvaltı menüsü. Öğrencilerimize afiyet olsun" ifadesi yer aldı.
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Sahiller boş kaldı Sahiller boş kaldı

Çiftlik evinde kanlı gece! Çiftlik evinde kanlı gece!

Arkadaş kavgası cinayetle bitti Arkadaş kavgası cinayetle bitti

Sahte dolar kavgasında kan aktı! Sahte dolar kavgasında kan aktı!

Komşusunun arabasını çilingirle çaldı! Komşusunun arabasını çilingirle çaldı!

Tamirciyi beklerken bacağı koptu! Tamirciyi beklerken bacağı koptu!

WhatsApp-Image-2023-10-19-at-14.43.04

Editör: Virda Şahin