Ankara Haber - Ankara’nın Sincan ilçesinde kız arkadaşının akrabaları tarafından dövüldüğü iddia edilen ve nezarethanede hayatını kaybeden Fatih Sürücü ile ilgili ortaya “Cinsel istismar” iddiası atıldı. 
Ankara’nın Sincan ilçesinde, kız arkadaşının akrabalarının dövdüğü iddia edilen genç hastanede hayatını kaybetti. Kız arkadaşı M.Ö.’nün evine giden Fatih Sürücü, kız arkadaşının akrabaları tarafından darp edildi. Polisler tarafından karakola götürülen Fatih Sürücü nezarethanede rahatsızlandı. Durumu polis ekiplerine bildirilen sürücü hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
İddialara göre, Fatih Sürücü, mahalleden tanıştığı M.Ö. ile arkadaşlık kurdu. Geçen hafta cumartesi günü M.Ö., erkek arkadaşı Fatih Sürücü’yü evine çağırdı. Sürücü, M.Ö.’nün Plevne Mahallesindeki evine gitti. Sürücüyü evde bekleyen M.Ö.’nün akrabaları oturdukları bina önüne indirerek darp etti.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Darp edilen Fatih Sürücü, polis ekiplerince sağlık muayenesi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. Sürücü’nün hastanede gerçekleştirilen muayenesinde darp edildiği ve vücudunda kesik izleri olduğu belirlendi. Muayene edildikten sonra karakola götürülen Sürücü, rahatsızlandığını belirtmesi üzerine tekrar hastaneye kaldırıldı. Buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sürücü’nün kalbi durduğu için hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2 si adli kontrol şartıyla 3 de savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Ölen şahsın küçük yaştaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için darp edildiği öğrenildi. İHA

AW028385_01

Kamyonla çarpışan otomobil, şarampole yuvarlandı Kamyonla çarpışan otomobil, şarampole yuvarlandı

AW028385_02

AW028385_05

AW028385_06

AW028385_03

Editör: Virda Şahin