İyi Parti Zonguldak önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanı Renda Okay ile Ayşegül Kalender parti binasında düzenlenen programda milletvekili aday adaylıklarını açıkladılar.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay; “Sayın Renda Okay arkadaşımız partimize milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hayırlı olsun” dedi.

İyi Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Renda Okay; “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanfendinin öncülüğünde ve liderliğinde İyi Partimize gönül vermiş olan bir Zonguldak sevdalısı olarak çıkmış olduğum bu kutlu yolda adaylığımın sadece şahsımın değil kadınların adaylığı olduğunu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

İyi Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Ayşegül Kalender ise şunları söyledi; “Genel Başkanımız ve İyi Parti il-ilçe teşkilatlarımızdan, engelli kardeşlerimizden aldığım destekle daha yaşanabilir bir Türkiye için, birlikte yazabileceğimiz bir tarih için 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde İyi Parti üyesi olarak Zonguldak milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyorum. Birlikte kazanacağız, tarih yazacağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin