Zonguldak'ta kendini mehdi ilan etti! Zonguldak'ta kendini mehdi ilan etti!

Karabük Üniversitesi tarafından Kariyer Toplantısı kapsamında Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Orman Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileriyle bir araya gelerek ormancılık çalışmalarını anlattı.
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu  KBÜ Orman Fakültesi Dekanlığının davetlisi olarak katıldığı 'Kariyer Toplantısı" kapsamında Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü 2023 yılı faaliyetleri ve gerçekleşmeleri hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi.
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, katılımcılara yaptığı konuşmada 'insanın yaşamındaki üç kaynak olan hava su toprağı içeren tek meslektir. İnsanların yasam kaynağı olan ormanları yönetmek, korumak, geliştirmek ve genişletmek bizim görevimiz. Ormancılık prensiplerini göz ardı etmeden, uygulama birimlerinde karşılaşılan sorunlara çözüm üreten, yön veren, koruma, üretim ve çok yönlü faydalanmada operasyonel gücümüzü artıracak  Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzün vizyonuna yakışır  çalışmalar yapıyoruz" dedi.
Sunumun ardından öğrenciler tarafından sorulan sorular cevaplandırıldı.
Orman Fakültesi Dekan Vekili Rektör Yardımcısı  Sayın Prof. Dr. Hasan Solmaz, Bölge Müdürü Bayraktaroğlu'na teşekkür etti.
Toplantıya, Eflani, Eskipazar, Karabük, Ovacık ve Yenice Orman İşletme Müdürleri, Dekan Yardımcısı,  Doç. Dr. Hüseyin Yörür ve  Doç. Dr. Ahmet Duyar, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Seki, Doç. Dr. Öğr. Üyesi Murat Alan,Doç. Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Coşgun, Doç. Dr. Öğr. Üyesi Cumhur Güngöroğlu ile Orman Fakültesi öğrencileri katıldı. Haber: SERTAÇ ÖZDEMİR

WhatsApp Image 2023-12-21 at 20.44.02 (1)

WhatsApp Image 2023-12-21 at 20.44.03 (2) (1)

Yeni müfredat bugün açıklanıyor! Yeni müfredat bugün açıklanıyor!

WhatsApp Image 2023-12-21 at 20.44.00 (1) (1)

Editör: Virda Şahin