Türkiye'de bir çöp kovasının fiyatı ne kadar olabilir sorusu gündemde. Bir firmanın ilanı, altından yapılan çöp kovasının fiyatının oldukça yüksek olduğunu ortaya koydu. İlana göre, bu lüks çöp kovası 1827,43 eurodan 1300,88 euroya indirime girdi.

Türkiye'de ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir dönemde, bazı kesimler lüks tüketimde sınırları zorluyor. Asgari ücretle geçinmeye çalışan birçok aile varken, bazı vatandaşlar çöplerini altın kovalara atıyor.

İNDİRİME GİRDİ!

Türkiye'de satışı yapılan bir alışveriş firmasının ilanı da dikkat çekiyor. İlana göre, pedallı altın çöp kovası oldukça yüksek bir fiyata satılıyor. Çöp kovasının fiyatının 1300,88 euroya düştüğü ve bu indirimle 526,55 euro kazanç sağlandığı belirtiliyor. İlanda, çöp kovasının normal piyasa fiyatının 1827,43 euro olduğu bilgisi de yer alıyor.

VATANDAŞLARDAN ELEŞTİRİ

Bu çöp kovasının fiyatını görenler arasında, "Gerçekten böyle lüks bir yaşam süren insanlar var mı?" şeklinde eleştirel yorumlar da bulunuyor.

Öte yandan, çöp kovasının TL değeri indirimsiz haliyle 54 bin 601 lira. İndirimli fiyatı ise 38 bin 869 TL.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-10-30-at-14.06.42

Küçük çocuğu bıçakladılar! Küçük çocuğu bıçakladılar!

10 yıl boyunca tavanı seyretti 10 yıl boyunca tavanı seyretti

Madenciler ayaklandı! Haklarını istiyorlar Madenciler ayaklandı! Haklarını istiyorlar

Adliyede iğrenç olay! Tuvalete kilitledi, cinsel saldırıda bulundu Adliyede iğrenç olay! Tuvalete kilitledi, cinsel saldırıda bulundu

Büyük ödül BEÜ’ye Büyük ödül BEÜ’ye

Zonguldak’ta utanç veren görüntü! Genç kızlar tekme tokat birbirine girdi Zonguldak’ta utanç veren görüntü! Genç kızlar tekme tokat birbirine girdi

100. Yıla yakışmadı! Bırakın, kutlamayı halk yapsın! 100. Yıla yakışmadı! Bırakın, kutlamayı halk yapsın!

Zonguldak Cumhuriyet için ikiye bölündü! Zonguldak Cumhuriyet için ikiye bölündü!

Editör: Murat Barutçu