İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nde, 28 yaşındaki temizlik personeli R.Y., adliyedeki bankada çalışan S.K'ya sürekli mesaj atarak tacizde bulunuyordu. S.K. korku ve panik içindeyken, 27 Nisan'da korkunç bir olay yaşandı. Adliyede S.K'yi takip eden R.Y., kadını tuvalete kilitleyerek cinsel saldırı girişiminde bulundu. S.K., R.Y.'nin elinden kaçmayı başardı ve olayı polise bildirdi. R.Y. hakkında 21 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

REDDETTİ AMA TACİZİNİ SÜRDÜRDÜ!

İddiaya göre, R.Y. mart ayından itibaren S.K.'ya sosyal medya üzerinden sürekli mesajlar atarak taciz etti. Ancak S.K., kendisini istemediğini söylemesine rağmen, R.Y. cinsel içerikli mesajlarını arttırdı. S.K., R.Y.'yi adliyede denk gelmemek için bankadan dışarı çıkamaz hale geldi. Her gün işe gitmeye başladığında korku ve panikle doluyordu.

ÖPMEYE ZORLADI!

Sabah Gazetesi’nden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre, 27 Nisan'da S.K. adliyenin B Blok'unda tuvalete gittiğinde, R.Y. onu takip etti ve tuvalete girdiğinde kapıyı kilitleyerek saldırdı. R.Y. kadına cinsel saldırıda bulunmaya çalıştı, kıyafetlerini çıkarmaya zorladı ve ondan öpülmeyi talep etti. Ancak S.K. yardım çığlıkları atarak kaçmayı başardı ve olayı polise bildirdi.

“SADECE TEŞEBBÜS ETTİM” DEDİ!

R.Y. suçlamaları reddetse de, S.K., mesajların görüntülerini de dilekçesine ekleyerek kanıtlarını sundu. Savcılık, R.Y.'nin S.K.'ya karşı tuvalette cinsel saldırı girişiminde bulunduğunu belirtti, ancak saldırının teşebbüs aşamasında kaldığını ifade etti. R.Y. hakkında 21 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. (Haber Merkezi)

Miniklere 112 tanıtılıyor Miniklere 112 tanıtılıyor

Teknik direktör taciz iddiasıyla tutuklandı! Teknik direktör taciz iddiasıyla tutuklandı!

Genç kızın yardım çığlığını duyan koştu; Vatandaşlar tacizciyi polise teslim etti Genç kızın yardım çığlığını duyan koştu; Vatandaşlar tacizciyi polise teslim etti

Direksiyon hocası kursiyerini taciz etti Direksiyon hocası kursiyerini taciz etti

15 yaşındaki kıza asansörde bıçaklı taciz! 15 yaşındaki kıza asansörde bıçaklı taciz!

Taksiciden iğrenç hareket! Müşterisini taciz edip sevgilisini dövdü Taksiciden iğrenç hareket! Müşterisini taciz edip sevgilisini dövdü

Editör: Muhammet