Bartın’da gece harekatı Bartın’da gece harekatı

Bolu Haber – Fethiyespor, yeni sezona hazırlık kampının ikinci etabını Bolu'da sürdürüyor. Kulüp, bu sezon Trendyol 1. Lig'e çıkmayı hedefliyor. Takımın önemli oyuncularından Nurettin Çakır, kampta yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Nurettin Çakır, yorucu bir kamp dönemi geçirdiklerini ancak sporcu oldukları için bu duruma alışkın olduklarını belirtti. Ağır idmanlarla güçlendiklerini ve yeni sezona hazırlandıklarını söyledi. Transferlerin şampiyonluk isteğiyle yapıldığını ve içeride olumlu bir ortamın olduğunu vurgulayan Çakır, takım olarak aile ortamını yakaladıklarında başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Fethiyespor'un hedefinin bu sezon şampiyonluk olduğunu belirten Nurettin Çakır, ya direkt olarak üst lige çıkmayı ya da play-off ile çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Hocanın aile ortamını önemsediğini ve takımın bu konuda desteklendiğini aktardı.

Özel halk otobüsünü kadını ezdi Özel halk otobüsünü kadını ezdi

Çakır, liglerinin zorlu olduğunu ve maç maç düşünmek gerektiğini belirtti. Süreklilik ve takım oluşumunun önemine vurgu yaptı. Takımın ilerleme kaydettiğini ve iyiye gittiğini fark ettiklerini ifade eden Çakır, maç maç düşündüklerinde daha faydalı olacaklarına inandığını dile getirdi. İHA

2 yaşındaki çocuğa dolmuş çarptı! 2 yaşındaki çocuğa dolmuş çarptı!

Çocuk suçlarında ürkütücü artış Çocuk suçlarında ürkütücü artış

TÜBİTAK’tan Destek TÜBİTAK’tan Destek

AW948320_03

AW948320_01

AW948320_02

AW948320_06

AW948320_04

Editör: Virda Şahin