Bartın Belediyesi kent merkezinde hasar gören yolları yeniden düzenlemek üzere çalışma başlattı. Yapılacak olan çalışmalar kapsamında 155. Cadde, Şadırvan Caddesi, Su Terazisi Sokak, Aşağı Cami Sokak, Karakaş Caddesi, Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yukarı Çarşı Caddesi, Hamam Caddesi ve Asma Caddesi sıcak asfalt ile yeniden düzenlenecek.

Çalışmalar Gece Geç Saatlerde Başladı

Yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan çalışmalar Kemerköprü Mahallesi 155. Cadde ve Şadırvan Caddesi olmak üzere 2 farklı noktada başladı. Gece geç saatlerde trafiğe kapatılan caddelerde söküm çalışmaları yapılırken söküm çalışmalarının ardından ise bu iki cadde sıcak asfalt ile yeniden düzenlenecek.

Başkan Fırıncıoğlu, Çalışmaları İnceledi

Sağlık hizmeti vatandaşın ayağına gidiyor Sağlık hizmeti vatandaşın ayağına gidiyor

Kemerköprü Mahallesi 155. Cadde ve Şadırvan Caddesi’nde başlatılan söküm çalışmalarının yapıldığı alanı ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Başkan Yardımcısı Emre Önder ve daire müdürlerinden bilgiler aldı. Daha sonra bölgede ki esnafları ziyaret eden Başkan Fırıncıoğlu, esnaflarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Fırıncıoğlu, “Çalışmalarımızı En Kısa Zamanda Tamamlamak İstiyoruz”

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Bartın Belediyesi olarak halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak istiyoruz.  Bu kapsamda da vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kent merkezimizde hasar gören yollarımızı yeniden düzenlemek üzere çalışma başlattık. Ekiplerimiz şuan da Kemerköprü Mahallesi 155. Cadde ve Şadırvan Caddesi’nde söküm çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Bu çalışmanın ardından ise bölgede ki araç yolunu sıcak asfalt ile en güzel şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Daha sonra ise Su Terazisi Sokak, Aşağı Cami Sokak, Karakaş Caddesi, Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yukarı Çarşı Caddesi, Hamam Caddesi ve Asma Caddesi’nde çalışma gerçekleştireceğiz. Sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmalarımız yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek.  Mesai saati gözetmeksizin çalışarak trafiğin yoğun olduğu bu bölgelerde herhangi bir mağduriyet oluşturmadan çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlamak istiyoruz” dedi. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-02-at-11.23.02

WhatsApp-Image-2023-08-02-at-11.23.02-(2)

Editör: Murat Barutçu