Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Nuri Tekin, seçim çalışmaları kapsamında Alaplı Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Ziyarette, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda parti üyesi de yer aldı.

Eşine kızdı yol ortasında aracını ateşe verdi Eşine kızdı yol ortasında aracını ateşe verdi

Başkan Nuri Tekin, Sanayi Sitesi'nde iş yerlerini tek tek gezip esnaflarla buluştu. Esnaflar tarafından yakın ilgiyle karşılanan Tekin, seçim sürecinde yapılan hizmetleri ve gelecek projelerini anlatarak vatandaşların sorularını dinledi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Tekin, 10 yıldır Alaplı'da önemli hizmetlere imza attıklarını belirtti. Yaptıkları hizmetlerin Alaplı halkı ve esnaf tarafından takdir edildiğini ifade eden Tekin, seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi'ndeki esnafları ziyaret ederek onlara bol ve bereketli kazançlar dilediklerini söyledi.

Tekin, "Yaptığımız hizmetlerin gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın taktirini görmesi bizi mutlu ediyor. Seçim çalışmalarımızı sürdürürken, Sanayi Sitesi esnafımızla bir araya gelerek onların beklenti ve düşüncelerini dinliyoruz. 10 yılda gerçekleştirdiğimiz projeleri anlatıyor, bundan sonraki dönemde yapmayı planladıklarımızı paylaşıyoruz. Daha güzel bir Alaplı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Alaplı'daki esnaf ziyareti, Başkan Nuri Tekin'in yerel seçim kampanyası kapsamında halkla buluşma ve görüş alışverişi için gerçekleştirdiği etkinliklerden biri olarak dikkat çekiyor. Haber Merkezi

Editör: Fadime Yılmaz Elma