Eşini iple boğup, ormana gömdü! Eşini iple boğup, ormana gömdü!

Zonguldak Haber – Asma Mahallesi Köroğlu Sokak’taki ikametinden ayrılan 13 yaşındaki çocuk için arama çalışmaları başlatıldı.

Zonguldak merkeze bağlı Asma Mahallesi’nde ikamet eden 13 yaşındaki I.K. ve henüz yakınlığı belirlenemeyen başka bir yüzde 60 engeli bulunan çocuğun kayıplara karıştığı iddiası üzerine ekipler arama çalışmalarını başlattılar.

Edinilen bilgiye göre, 2 çocuk not bıraktıktan sonra saat 14.00 sıralarında ikamet ettikleri evden ayrıldılar. Asma Mahallesi’nde bulunan evden ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamaması ve notun fark edilmesi üzerine, I.K. ve yanındaki küçük çocuğun yakınları durumu polis ekiplerine bildirdiler.

I.K.’nin 13 yaşında olduğu, yüzde 60 engeli bulunduğu, öte yandan buğday tenli kahverengi gözlü ve siyah saçlı olduğu ifade edildi.

Zonguldak İl Genel meclisinde komisyondaki raporlar kabul edildi Zonguldak İl Genel meclisinde komisyondaki raporlar kabul edildi

Ayrıca I.K.’nin 150 boylarında ve 50 kilogram ağırlığında olduğu belirtildi.

İki engelli çocuğu görenlerin polis merkezlerine bildirilmesi istendi.  Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Belediye duyurdu başvurular için son tarih belli oldu! Belediye duyurdu başvurular için son tarih belli oldu!

Belediye personeli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti! Belediye personeli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti!

Tencereyi raftan indirirken üzerine kaynar su döküldü! Tencereyi raftan indirirken üzerine kaynar su döküldü!

Editör: Virda Şahin