AK Parti’den Zonguldak milletvekili adayı olan Nejdet Tıskaoğlu beraberinde AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman, İl Genel Meclisi üyesi Vedat Tuzcuoğlu, AK Parti Gökçebey İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursen Yılmaz ve teşkilat mensupları ile birlikte Gökçebey’li vatandaşları ziyaret ettiler.

AK Parti 4’ncü sıra milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu ziyaretler kapsamında yaptığı açıklamada, “Tevazu samimiyet ve gayret ile yürüdüğümüz bu  kutlu yolda sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız” diyerek şunları söyledi:

“Gökçebeyli Hemşerilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Bize yüreklerini açan tüm hemşerilerimize kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  Gönülden gönüle sevgi dokumak ne güzel. Sevda tohumları ekmek ne güzel. Bu kutlu yolda sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız.  Bütün Hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Doğru adımlarla yola devam. Misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için Teşekkür ediyorum” (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-04-25-at-14.10.19

WhatsApp-Image-2023-04-25-at-14.10.20-(2)

Şehit madencinin acı veren hikayesi… Babası gözlerinin önünde göçükte kaldı Şehit madencinin acı veren hikayesi… Babası gözlerinin önünde göçükte kaldı

WhatsApp-Image-2023-04-25-at-14.10.19

Editör: Murat Barutçu