Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde bir süredir kanser tedavisi gören Yörükoğlu’nun vefat haberi, sevenlerini yasa boğdu. Merhum için Uzun Mehmet Camii’nde düzenlenen cenaze törenine ailesi, dostları, eski mesai arkadaşları, siyasiler ve hukuk camiasından çok sayıda isim katıldı.
Cenazeye İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Demokrat Parti Zonguldak İl Başkanı Menderes Uzun, Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, önceki dönem Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile spor camiasından Zonguldakspor yöneticileri de katılım sağladı.
Törene ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve GMİS Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir’in çelenk gönderdiği görüldü.
Zonguldak İl Müftüsü Halil İbrahim Demir’in kıldırdığı cenaze namazının ardından, sevenlerinden helallik istendi. Dualar eşliğinde uğurlanan Necati Yörükoğlu’nun naaşı, defnedilmek üzere cenaze aracına konuldu.


