Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Çatalağzı Belediye Başkanı Yavuz Palabaş, MHP Çatalağzı Belediye Meclis Üyesi Cevat Aydınlı ve AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı Aytaç Uzun, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek gazetecilerle bayramlaştı.

GAZETECİLERE BAYRAM TEBRİĞİ

ZGC'de gerçekleşen programda basın mensuplarıyla bir araya gelen heyet, gazetecilerin Kurban Bayramı'nı kutladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, basının toplumun doğru bilgilendirilmesindeki önemli rolüne vurgu yapıldı.

Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan ile Çatalağzı Belediye Başkanı Yavuz Palabaş, bayramlaşma programında bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek tüm gazetecilere görevlerinde başarılar diledi.

AKBIYIK'TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ise gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayramlaşma programına katılan misafirlere teşekkür eden Akbıyık, bu tür buluşmaların kentteki dayanışma kültürünü güçlendirdiğini söyledi.

Bakacakkadı’da asırlık bayram geleneği yaşatılıyor
Bakacakkadı’da asırlık bayram geleneği yaşatılıyor
İçeriği Görüntüle

ZONGULDAK GÜNDEMİ DE KONUŞULDU

Bayramlaşmanın ardından taraflar arasında Zonguldak'ın gündemine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kentin sorunları, yerel yönetim çalışmaları ve basının kent yaşamındaki önemi üzerine yapılan sohbetler, ziyaretin verimli bir atmosferde geçmesini sağladı.
Sıcak ve dostane ortamda gerçekleşen program, iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi