2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da, Bolu kampının ardından futbolculara verilen iki günlük izin bitti.

Beyaz grupta yer alan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, izin dönüşü bugün Devrek’te toplanıp Dünyaca ünlü eski futbolcu Mesut Özil’in, Devrek Belediyespor için ilçeye yaptırdığı tesislere yerleşecek. Bu sezon Elmas'a ikinci kez kapılarını açan Mesut Özil Tesisleri, kamp ve konaklama tesisi yönünden sıkıntı yaşayan Zonguldak Kömürspor'u, geçici olarak büyük bir dertten kurtardı.

Dün oynanan iki maçla başlayan, bugün oynanacak 7 maçla devam edecek sezonun ilk haftasını maç yapmadan BAY geçen Zonguldak Kömürspor, bir haftalık boşluğu Devrek’teki Mesut Özil Tesisleri’nde değerlendirecek.

Ya Polatlı, ya Alaplı! Polatlı +4 puan avantaja sahip, Alaplı hala umutlu... Ya Polatlı, ya Alaplı! Polatlı +4 puan avantaja sahip, Alaplı hala umutlu...

Fener mahallesinde 60 yılı aşkın süredir kiracı olarak kaldığı Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) ait kamp ve konaklama tesisindeki tadilat çalışmalarının henüz tamamlanamaması sebebiyle, ikinci kez merkeze 55 kilometre uzaklıktaki Mesut Özil Tesisleri’ne yerleşmek zorunda kalan Zonguldak Kömürspor, 3 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçına hafta boyunca burada hazırlanacak.

Teknik direktör Mustafa Özer yönetiminde, bugün saat 18.00'de yapılacak antrenman uygulamasıyla başlayacak hazırlık kampını 1 Eylül Cuma günü noktalayacak olan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, ardından sezonun ilk maçı ve deplasmanı için direkt olarak Trabzon’un yolunu tutacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ