Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yaralarını sarmaya çalışan depremzedelere yardım amaçlı Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmanyurdu arasında oynanacak karşılaşmanın biletlerine ilgi artıyor. 22 Şubat Çarşamba günü 14.00’te Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maça kadar devam edecek satışlar kapsamında 10 bin rakamına ulaşılması hedefleniyor.

Cumartesi günü başlayan bilet satışları, haftanın ilk mesai gününde de devam etti. İşadamları, sivil toplum kuruluşları, taraftarlar satın aldıkları toplu biletlerle yardım kampanyasına destek olurken, şuana kadar satılan biletlerin hatırı sayılı bir rakama ulaştığı öğrenildi. Zonguldak’ın yanı sıra il ve yurt dışından da talep gören biletlerden elde edilecek gelirin tamamı depremzedelere bağışlanacak.

“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, depremzede vatandaşların yaralarına merhem olmak için tüm herkesi bilet almaya davet ederken, “Zonguldak bu konularda vefalı ve bir o kadar da duyarlı bir şehirdir. Taraftarımız da vatandaşlarımız da maç gününe kadar gerekeni yapacaktır. Bundan hiç kuşkum yok. Ne kadar çok bilet satılırsa, o kadar çok depremzedeye ulaşmış oluruz” dedi.

Zonguldak’taki maç organizasyonunun tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğine dikkat çeken Kırmızı-Lacivertli yönetici, “Çarşamba günü tüm Zonguldak’ın kalbi depremzedeler için atacak. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda tek yürek olacağız. Burada bir diğer önemli konu da maçtan elde edilecek gelir. Dolayısıyla bilet satışlarına yüklenmeliyiz. Satabildiğimiz kadar bilet satmak istiyoruz. Depremzedelerimizin yarasına bir nebze merhem olabileceksek, ne mutlu bize” diye konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ