Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Murat Kotra, esnaf ve vatandaşları gezerek 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçiler için oy istedi.

AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı! AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı!

MHP Zonguldak Milletvekili adayı Murat Kotra beraberinde İl Başkanı Mustafa Öztürk, Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay ve parti teşkilatları ile esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

1 oy cumhurbaşkanına 1 oy MHP’ye diyen MHP Zonguldak Milletvekili adayı Murat Kotra, şunları söyledi: “Zonguldak Merkezde vatandaşlarımızla tek tek görüşüyoruz. Pazaryerlerini geziyoruz, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, bayramlarını tebrik ediyoruz. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde de 1 oy cumhurbaşkanına 1 oy Milliyetçi Hareket Partisine destek istiyoruz. Bizlere karşı teveccüh çok iyi vatandaşlarımız çok sıcak karşılıyorlar. Zonguldak’ı daha mutlu ve daha heyecanlı gördük bunda bizimde katkımız olduğunu düşünüyoruz. Allah nasip ederse bundan sonra Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili seçildiğimizde de Zonguldak’ın üzerindeki bu hantal yapının kalkması için, Zonguldak’ın daha mutlu daha moralli olabilmesi için elimden gelen her türü katkıyı sunacağımı tüm vatandaşlarımıza söylüyoruz. Mutlu ve moralli bir Zonguldak istiyoruz. Zonguldak mutluysa biz moralliyiz. Zonguldak moralliyse biz mutluyuz. Bu şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey Zonguldak için her şey Zonguldaklılar için.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

DSC01781

Editör: Seçkin