MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, 'Her platformda ve her ortamda Ak Parti olarak İlimizdeki 25 belediyenin 25 ine de talip olduklarını beyan eden Ak Parti İl Başkanı ve milletvekillerimiz maalesef Cumhur İttifakı ruhuna aykırı hareket edip , yaralamaktadırlar' dedi.

Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor” Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor”

Öztürk açıklamasına şöyle devam etti;  'Bilge Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in emir ve talimatlarıyla, şu ana kadar bizler hep Cumhur İttifakı’nın yanında olduk.

15/11/2023 tarihi itibariyle yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz Bey ile yapmış olduğumuz istişare sonucunda, Zonguldak ilindeki 25 belediyenin 25 ine de talip olduğumuz açıklıyorum.Zaten yaklaşık 3 aydır ev ev , sokak sokak yerel yönetimler seçimi için çalışmalarımız devam etmektedir.

Aday adaylarımızla her belediyede varlığımızı farkedilir bir şekilde göstereceğiz .Bundan hiçbir gönüldaşımızın şüphesi olmasın.Zonguldak’ımız için en hayırlı olanın gerçekleşmesini diliyorum.' dedi.

Editör: Muhammet