Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Mustafa Özer’in altyapıdan keşfettiği 16 yaşındaki sol kenar oyuncusu Yiğit Alp Fidan, kırmızı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda gerçekleştirilen antrenman uygulamasında tüm gözleri üzerinde toplayan Fidan, cesareti ve yüksek özgüveniyle dikkat çekti.

Altyapı oyuncularına büyük önem veren teknik adam profiliyle bilinen Mustafa Özer’in, seçme müsabakalarında beğenip yeni sezon kadrosuna dahil ettiği altyapı oyuncusu Yiğit Alp Fidan’ın, A takım serüveni başladı.

İLK ANTRENMANA ÇIKTI

10 yaşından bu yana aralıksız 6 yıldır farklı yaş gruplarında forma giydiği altyapı döneminin ardından kramponlarını bu kez A takım için giyen genç yetenek, futbola başladığı ilk günden bu yana hayalini kurduğu A takımla ilk antrenmana çıkmanın heyecanını yaşadı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda takımın en küçük futbolcusu olarak sahaya çıkan Yiğit Alp, 1,5 saat süren antrenman uygulamasında hiç sırıtmadı. Kendisine yardımcı olan ağabeylerinin arasında heyecanını çabuk yenen Elmas’ın genç yeteneği, yüksek özgüveniyle dikkat çekti.

Dar alanda oynanan çift kale maçta sol kenarda görev alan Yiğit Alp, performansıyla teknik direktör Mustafa Özer’den bol bol aferin aldı. Özer, antrenmanın son bölümünde yanına çağırdığı Yiğit Alp Fidan’ı tebrik etti. Topla buluştuğunda soğukkanlı ve rahat hareketleriyle kendisini gösteren sol kenarın yeni yeteneği, hücuma çıktığı bir pozisyonda akıl dolu aşırtma golüyle alkış aldı.

Gelişime açık futbol yapısıyla teknik direktör Mustafa Özer’in “geleceğin futbolcusu” olarak gördüğü Yiğit Alp Fidan, yeteneklerinin üzerine koyarak ilerleyen süreçte A takım kadrosunda yer bulmayı hedefliyor.

SPOR SERVİSİ

Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2 Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2

Editör: Hüseyin EKİNCİ