Zonguldak merkeze bağlı 3 beldede de seçimi kazanacaklarını söyleyen CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu,  yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

KARAMAN’DA HİZMET YAPMIŞ, İZ BIRAKMIŞ BİRİ ARKADAŞIMIZ”

“Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı olarak yine tarihi bir günü yaşıyoruz. Koridorlara varıncaya kadar apartmanın merdivenlerine varıncaya kadar muhteşem bir kalabalık. Bu kalabalık bize şunu müjdeliyor. Şu anda bu basın toplantısını yapmamızı gerektiren Karaman Belde Belediye Başkan adaylığı ismi noktasında Mustafa Kalaycı'nın bugünlük aday olduğunu,  31 Mart'ta Karaman Belde Belediye Başkanlığı’nı kazandığını gösteriyor. Kendisi Karaman Beldesine birçok hizmeti yapmış ve iz bırakmış, imza atmış değerli bir Belediye Başkanlığı  yapmış insandır. Yine yarım bıraktığı hizmet  görevini ve ateşini Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak önümüzdeki günlerde yine Karaman halkına sunmak için çok büyük bir heyecanla ve şevkle aday oldu. Biz de kendisini bu noktada tebrik ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı olarak hayırlı olsun diliyoruZ.” dedl.

“HALKIN YOĞUN İLGİSİNDEN DOLAYI ADAY OLDUK”

CHP Karaman Belediye Başkan adayı Mustafa Kalaycı ise yaptığı açıklamada, "Geçmiş dönemde yaptığımız işleri hepiniz biliyorsunuz. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Adaylığımızı Osman Başkanımız sayesinde açıkladık. 31 Mart'ta fazla konuşmayı sevmem ama icraata gelince benim her şeyi becerdiğimi biliyorsunuz. Halkın yoğun ilgisinden dolayı bu sefer aday olduk. Yoksa halk eğer arkamızda olmasaydı, ben siyasi hayatıma son verecektim. Ama yoğun talepler doğrultusunda adaylığımızı açıkladık." şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

kalaycı-chp

GMİS’ten 1 Mayıs çağrısı GMİS’ten 1 Mayıs çağrısı

kalaycı-chp-2

Editör: Muhammet