Mustafa Çağlayan: "Hizmetin başlangıcının olduğu yerdeyiz" Mustafa Çağlayan: "Hizmetin başlangıcının olduğu yerdeyiz"

Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’ Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulunarak adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağını söyledi. Özcan Ulupınar sorusu üzerine konuşan Çağlayan, "Adaylık süreci ile ilgili bir çok bilgi dolaşıyor. Özcan bey bizim belediye başkanımızdı, milletvekilimizdi. Yarın yan yana olacaklar. Beraber de olacaklar. Bakın bizim ilgilendiğimiz konular şu anda bu konular. Bizim ilgilendiğimiz konu yani bizim örnek veriyorum. Ben bir il başkanıyım. Belki beş gün sonra başka bir il başkanıyla bir araya geleceksiniz. Ama biz o beş günlük sürede ne yapabilirsek bunu yapacağız. Adaylık süreçleri her partide devam ediyor. Şükürler olsun sadece bizim partimiz konuşuluyor. Demek ki umut bizim partimizde. Vatandaş burada yerel hizmet gelecekse yine söylüyorum yerelde hizmet gelecekse mecliste iktidarda da Cumhurbaşkanımızın gücüyle geleceğinin artık farkında. Biz de bu hizmetin peşindeyiz. Şu anda adaylık süreçleri devam ediyor. Cumhurbaşkanımız genel başkanımız genel merkezimizde birtakım çalışmalar yapıyor. Vatandaşın nabzını tutuyor. Teşkilatın nabzını tutuyor değerlendirmelerini yapıyor. Cumhurbaşkanımız bir açıklama yapana kadar her bilgi doğruyu yansıtmıyor. Ne zamanki açıklama yapılır? İşte o zaman gerçek bilgi. Ama kulis bilgileri tabii paylaşılıyor. Bizim vatandaşlarımızdan ricamız şudur. Ya erken olur, geç olur. Zamanlamasını genel merkezler belirleyecek." dedi.

Biz bütün belediye başkanlarımızdan memnunuz

Bütün belediye başkanlarından memnun olduğunu ifade eden Çağlayan, "Kim açıklanırsa açıklansın. Ben daha önce bunu söyledim. Şu anda on iki tane belediye başkanımız var. On iki belediye başkanımızla mücadelenin içerisinde hizmetin içerisinde daha ne yapabilirim derdinde ve biz bu on iki belediye başkanımızla da memnunuz. Hani bunu bir şeye çevir lazım. Ben sizler vasıtasıyla hem teşkilatlarımıza, üyelerimize hem de vatandaşlarımıza bir mesaj vermek istiyorum. Bunu o mu olacak bu mu olacak yahu? Kim olacaksa olacak. Biz görevi aldığımızda belediye başkanımız görevi aldığında tahminimizden çok farklı şeylerle karşılaştık. Şimdi anlatıyorlar. Borcu şu kadardı. Efendim bu kadar oldu. O kadardı dediğiniz borcun karşılığındaki hizmetleri bize gelince oy vereyim. Ben belediye meclis üyeliği yaptım. Yapın. Yaptıklarınızı bir anlatın bakalım. Ne yaptınız?" dedi.

Şaşkınlıkla izliyoruz

Zonguldak'ta mecliste görev yapmış insanların bir de benim anlamadığım konu ne biliyor musunuz? Ya on yıl mecliste görev yapmış, beş yıl mecliste görev daha önce belediyelerde görev yapmış kişilerin bunu söylemesi inanın bizi şaşkınlıkla ve şakaymış gibi izliyoruz. Öyle bir şey olamaz. Ne yaptınız? Deriniz ne? Elinizde ne vardı? Elinizde şunu yaptık diyebileceğiniz bir done yok. Vatandaşımızın karşısına çıkıp birtakım farklı olmayacak hayal ürünü şeylerden bahsediyorsun. İş burada arkadaşlar. Şimdi Zonguldak'ın değiştiğini, Zonguldak'ın geliştiğini, Zonguldak'ın gençleştiğini bizim milletimiz görüyor. Ve çok daha ileriye getirilmesi gerektiğini de görüyor. On yıllık kaybımızı biz yirmi yılda telafi edemeyecek durumdayken, üç yılda, beş yılda inanılmaz mesafe katetmiş. Bu hızı kimse kesmez. Emin olabilirsiniz. Hiç kimse doğru dürüst bir değerlendirme yaptığında vatandaşımız bu hızın kesilmesine asla ve asla müsaade etmeyecek. Biz de kendimizi doğru anlatacağız. Yanlışlarımız yok mu? Var tabii ki. Hatalarımız yok mu? Var. Herkese yapabilir. Bu yanlış ve hatalarımızı da kabul edeceğiz. Vatandaşımıza da bunu doğru dürüst düzgün bir biçimde anlatacağız. Hatalarımızdan ders alacağız. İkinci dönemde bu hataları yapmayarak daha da daha fazla işler yaparak Allah'ın izniyle hizmet etmeye de devam edeceğiz." dedi.

Adaylık süreçleri ile ilgili durumlar açıklandı

Adaylık süreçleriyle ilgili durumlar açıklandı. Hiçbir problem yok. Hiçbir sıkıntı yok. Cumhurbaşkanımıza açıklamayı yapana kadar her bilginin yanlış olduğunu ifade edebiliriz. Eee efendim aday adayları çıkıyor. O mu, bu mu? Bunun gibi bir karmaşaya da hiç kimse sebebiyet vermesin. Biz birlikte, beraberlik içerisinde müthiş bir uyumla hizmetlerimize devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.  Haber: Sertaç Özdemir

'Oğlum kenardan git' dedi, 5 yerinden bıçaklandı! 'Oğlum kenardan git' dedi, 5 yerinden bıçaklandı!

Üç çocuk babası Mustafa Hakkulu kayıplara karıştı! Üç çocuk babası Mustafa Hakkulu kayıplara karıştı!

Alkollü sürücü önce arabayla, sonra da yaya olarak kaçtı! Alkollü sürücü önce arabayla, sonra da yaya olarak kaçtı!

Tüp yüklü kamyonda yangın çıktı! Tüp yüklü kamyonda yangın çıktı!

Otomobil motosiklete arkadan çarptı! 1 ölü! Otomobil motosiklete arkadan çarptı! 1 ölü!

Elif Köse yeniden aday! Elif Köse yeniden aday!

Uzman Çavuş Mustafa Fatih Yetişen, silah kazasında şehit oldu! Uzman Çavuş Mustafa Fatih Yetişen, silah kazasında şehit oldu!

Arabasını valeye teslim etti, başına gelmeyen kalmadı! Arabasını valeye teslim etti, başına gelmeyen kalmadı!

Maden ocağında göçük! 2 işçi hayatını kaybetti! Maden ocağında göçük! 2 işçi hayatını kaybetti!

İki işçiye mezar olan maden ocağı drone ile görüntülendi! İki işçiye mezar olan maden ocağı drone ile görüntülendi!

Trafik kazasında ağır yaralanan Uzman Çavuş yaşamını kaybetti! Trafik kazasında ağır yaralanan Uzman Çavuş yaşamını kaybetti!

Dünyanın en iyi 100 lezzeti belli oldu! Türkiye'den 8 yemek listeye girdi! Dünyanın en iyi 100 lezzeti belli oldu! Türkiye'den 8 yemek listeye girdi!

Genç kıza köpek saldırdı! Genç kıza köpek saldırdı!

Duran otomobile kamyonet çarptı! Duran otomobile kamyonet çarptı!

Kastamonu'da 1 kişinin öldüğü kazada 2.72 promilli alkollü çıktı, 'suçum yok' diyerek tahliyesini istedi Kastamonu'da 1 kişinin öldüğü kazada 2.72 promilli alkollü çıktı, 'suçum yok' diyerek tahliyesini istedi

Sağlıklı dördüz bebek doğuran anneye 3 ceset verdiler Sağlıklı dördüz bebek doğuran anneye 3 ceset verdiler

Genç kadınla zorla ilişkiye girdiğini itiraf etmişti! Mahkemedeyse... Genç kadınla zorla ilişkiye girdiğini itiraf etmişti! Mahkemedeyse...

Merve Kır istifa etti! Merve Kır istifa etti!

“Köpek yiyorlar, karalahanayı beğenmiyorlar!” “Köpek yiyorlar, karalahanayı beğenmiyorlar!”

Lavuar Alanı başladı, Başkan müjdeleri sıraladı Lavuar Alanı başladı, Başkan müjdeleri sıraladı

Editör: Virda Şahin