“Köpek yiyorlar, karalahanayı beğenmiyorlar!” “Köpek yiyorlar, karalahanayı beğenmiyorlar!”

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan Lavuar Alanı projesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Alan, Lavuar Alanı projesinin firma tarafından zeminle ilgili çalışmalarının başladığını söyledi. Alan Projenin 7 aylık gibi süreçte hayata geçeceğini açıkladı. ”Evet projesinin ihalesi yapıldı. Yer teslimi yapılmıştı arkadaşlarımız da şu an Zeminle ilgili çalışmaları yapıyorlar. Şantiye şefimiz de burada. Etrafını zaten kapattık 7 aylık bir süreç 15-20 günlük gecikmeli de olsa başladı ama inşallah 7 ay içinde istediği, hepimizin dört gözle beklediği Lavuar Alanı Projesi Peyzajıyla, mimarisiyle, çocuk parklarıyla, sosyal donatılarıyla inşallah vatandaşımızın hizmetinde olacak. Tabii bizi en çok heyecanlandıran vatandaşımızın da bizlerin de en çok merak ettiği, en çok istediği proje. Bismillah dediler, başladılar. Rabb'im kazasız bitirip bir an önce vatandaşımızın hizmetine sunmayı nasip eder. İnşallah sizlerle beraber halkımızla beraber de açılışını yapmayı Rabbim nasip eder bize” dedi.

WhatsApp Image 2023-12-15 at 16.47.19 (1) (1)

Araç ve yaya trafiğine açılacak

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, liman arkasında bulunan Sahil Güvenlik ve Bot Komutanlığının limandan taşınarak yolun tekrar yaya trafiğine açılacağını bu konuda çalışmaların devam ettiğini ve vatandaşlar tarafından en çok bu yolun yayaya açılması için talep geldiğini söyledi. ”Biz daha adayken sahada gezerken de vatandaşlarımızın çok talep ettiği bir durumdu. Bir önceki dönem belediye zamanında, vali kararıyla orası ne yazık ki biliyorsunuz yaya ve araç trafiğine kapatılıp Sahil Güvenlik orada konuşlanmıştı. Sahil Güvenlik hemen ilerideki binaya zaten nakil olacak. Oradaki binadaki revizyon tadilatları bitirmek üzereler. Vatandaşlarımız özellikle engelli bireylerimiz çocuklu ufak Çocuklu anneler babalar bizden bunu talep ediyordu. Çocuk arabasıyla geçemiyoruz. İşte engelli aracıyla geçemiyoruz yaşlılarımız merdiven inip çıkmakta zorlanıyorlardı. İnşallah orayı da en kısa zamanda tekrar hem başta tabii yaya trafiği bizim için önemli. Orası bizim için hepimiz için olmazsa olmaz malumunuz. Herkes şöyle bir liman arkasına gideyim der ve turunu atar. Bizler de dahil yaşlı genci. İnşallah gene o günlere geri döneceğiz. Orayı da inşallah vatandaşlarımız en kısa zamanda kullanmaya başlayacaklar” dedi.

WhatsApp Image 2023-12-15 at 16.47.19 (2)

Emekliler Konağı hizmete giriyor

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Emekliler konağı ile ilgili müjde vererek hizmete önümüzdeki hafta açılacağını söyledi. Başkan Alan, "Emekliler konağını daha önce demiştik aralık ayının içinde açacağız diye. Haftaya cuma ayın 22’sinde inşallah. Namazdan sonra emekliler Konağımızın açılışını yapmayı planlıyoruz. Hazırlıkları bitti, mobilyaları geldi. İnşallah emeklerimize, büyüklerimize orada iyi vakit geçirmeleri için çok uygun fiyattan da çay, kahve içebilecekleri güzel bir belediye sosyal tesis kazandıracağız. İnşallah cuma da açılışını yapacağız haftaya bunun inşallah” dedi. Haber: SERTAÇ ÖZDEMİR

WhatsApp Image 2023-12-15 at 16.47.18 (1) (1)

'Oğlum kenardan git' dedi, 5 yerinden bıçaklandı! 'Oğlum kenardan git' dedi, 5 yerinden bıçaklandı!

Üç çocuk babası Mustafa Hakkulu kayıplara karıştı! Üç çocuk babası Mustafa Hakkulu kayıplara karıştı!

Alkollü sürücü önce arabayla, sonra da yaya olarak kaçtı! Alkollü sürücü önce arabayla, sonra da yaya olarak kaçtı!

Tüp yüklü kamyonda yangın çıktı! Tüp yüklü kamyonda yangın çıktı!

Otomobil motosiklete arkadan çarptı! 1 ölü! Otomobil motosiklete arkadan çarptı! 1 ölü!

Elif Köse yeniden aday! Elif Köse yeniden aday!

Uzman Çavuş Mustafa Fatih Yetişen, silah kazasında şehit oldu! Uzman Çavuş Mustafa Fatih Yetişen, silah kazasında şehit oldu!

Arabasını valeye teslim etti, başına gelmeyen kalmadı! Arabasını valeye teslim etti, başına gelmeyen kalmadı!

Maden ocağında göçük! 2 işçi hayatını kaybetti! Maden ocağında göçük! 2 işçi hayatını kaybetti!

İki işçiye mezar olan maden ocağı drone ile görüntülendi! İki işçiye mezar olan maden ocağı drone ile görüntülendi!

Trafik kazasında ağır yaralanan Uzman Çavuş yaşamını kaybetti! Trafik kazasında ağır yaralanan Uzman Çavuş yaşamını kaybetti!

Dünyanın en iyi 100 lezzeti belli oldu! Türkiye'den 8 yemek listeye girdi! Dünyanın en iyi 100 lezzeti belli oldu! Türkiye'den 8 yemek listeye girdi!

Genç kıza köpek saldırdı! Genç kıza köpek saldırdı!

Duran otomobile kamyonet çarptı! Duran otomobile kamyonet çarptı!

Kastamonu'da 1 kişinin öldüğü kazada 2.72 promilli alkollü çıktı, 'suçum yok' diyerek tahliyesini istedi Kastamonu'da 1 kişinin öldüğü kazada 2.72 promilli alkollü çıktı, 'suçum yok' diyerek tahliyesini istedi

Sağlıklı dördüz bebek doğuran anneye 3 ceset verdiler Sağlıklı dördüz bebek doğuran anneye 3 ceset verdiler

Genç kadınla zorla ilişkiye girdiğini itiraf etmişti! Mahkemedeyse... Genç kadınla zorla ilişkiye girdiğini itiraf etmişti! Mahkemedeyse...

Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’ Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’

Merve Kır istifa etti! Merve Kır istifa etti!

Editör: Virda Şahin