Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı 2'inci tur seçimleri için tüm seçmenleri sandığa davet etti.

Cumhurbaşkanı 2'inci tur seçimleri için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, şunları söyledi:

ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ ZONGULDAK İÇİN HAYIRLI ÇALIŞMALAR YAPACAKTIR

“Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 14 Mayıs seçimleri içinde çalışmalarımızı sürdürmüştük. Milletvekilliği seçimleri artık sonuçlandı ve Cumhur İttifakımızın Gazi meclisimizde çoğunluğu var. Zonguldak’ımızda da milletvekilliği seçimi 3 Ak Parti 2 Cumhuriyet Halk Partisi şeklinde sonuçlandı. Milletvekili seçilen tüm vekillerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Zonguldak’ımız ve Zonguldak halkına hayırlı çalışmalarda bulunacaklarına olan inancımız tamdır. Şimdide 2’inci tur seçimi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ciddi katılımlı bir seçim oldu yine 2’nci tur seçimleri içinde aynı şekilde katılım rica ediyoruz.

ZONGULDAK ŞEMSİYESİ ALTINDA BİRLEŞECEĞİZ

Milletvekili adaylarımız artık milletvekili olarak çalışmalarını sürdürüyor, aday adaylarımızdan çalışmalarını sürdüren var. 5 adayımız vardı 5’i de sahada olacak. Bizler şuanda Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Uhulet ve suhulet içinde hiçbir kavgaya, kargaşaya meydan vermeden centilmence bu turu da geçirdikten sonra Zonguldak şemsiyesi altında birleşip halkımızın faydasına, yararına olacak olan hizmetleri artırarak devam ettirme gayretinde olacağız. Devam eden projelerimiz var bunlarında hızlıca bitmesi için bir bütün olarak yani Zonguldak bütünlüğü içerisinde Ankara’da hizmet noktasında mücadelemizi sürdüreceğiz.

ŞEHRİMİZDE HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Ak Parti iktidarlarımız döneminde hizmetler artarak devam etmiştir. Bir hizmeti yaptığınızda işiniz bitmiyor ona bağlı olarak farklı hizmetler yapmanız gerekiyor, ihtiyaçlar her gün değişiyor. Bu ihtiyaçlara dönük hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Şehrimizde hizmetlerimiz artarak devam edecek. Çünkü ihtiyaçlar her gün değişiyor her sene değişiyor. Bu doğrultuda bizde hizmetlerimizi geliştireceğiz. Belediye Başkanlarımızla, milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla, cumhur ittifakının bütünlüğü ile diğer partileri de parti ayrımı yapmaksızın Zonguldak bütünlüğünde şehrimize hizmet etmeye davet ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Rüzgarlımeşe’de kadını zorla alıkoydu! Ekipler müdahale etti Rüzgarlımeşe’de kadını zorla alıkoydu! Ekipler müdahale etti

İyi Parti’de istifa depremi sürüyor! İyi Parti’de istifa depremi sürüyor!

11 Yaşındaki kız çocuğuna tır çarptı, hayatını kaybetti 11 Yaşındaki kız çocuğuna tır çarptı, hayatını kaybetti

Sebze yüklü tır tarlaya devrildi; Tonlarca sebze heba oldu Sebze yüklü tır tarlaya devrildi; Tonlarca sebze heba oldu

Zonguldak’ın meşhur gartlaçı… Tarifi Türkiye’de yayılıyor Zonguldak’ın meşhur gartlaçı… Tarifi Türkiye’de yayılıyor

Editör: Seçkin