Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 31 Mart'ta yapılacak Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday olmayı düşünmediğini söyledi.

Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "Ben halkın gözünde o sevgiyi ve saygıyı yakalamış bir insan olarak kendimi kabul ediyorum. O teveccühleri zaman zaman her yerde görüyorum.  O konuda Zonguldak halkıma yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Artık aday olmayacağım yerimi gençlere bırakacağım dedi.

Akdemir, "Adaylar kendilerini tanıyorlar.  Ben kendilerini yürekten tebrik ediyorum. Bu özgüvenleri içinde.  inşallah ileriki günlerde  seçim atmosferine girildiğinde Cumhuriyet Halk Partisi ee hem iyi çalışarak hem halkın desteğini, gücünü alarak  iktidara yerel olarak iktidara gelme  konusunda güzel adımlarını atacaklardır. Ben açıklamama bu konuda yaptım.  Ben halkın gözünde o sevgiyi ve saygıyı yakalamış bir insan olarak kendimi kabul ediyorum. O teveccühleri zaman zaman her yerde görüyorum.  O konuda Zonguldak halkına yürekten teşekkürlerimi sizin vasıtanızla da iletmek isterim şükranlarımı sunmak isterim. Hem şahsım, hem ailem adına da gerçekten  bu konuda iyi bir yer edindiğimi düşünüyorum.  O nedenle böyle kalmak istiyorum. Halkın gözünde de böyle kalmak istiyorum. Genç arkadaşlar  inşallah bundan böyle seçilirler. Aday adayı gösterirler. Ve kendileri de bu konuda Zonguldak Belediyesi konusunda başarılı olurlar. Biz de her zamanki olduğu gibi ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Desteğimi hiçbir zaman esirgemem. Ve esirgemeyeceğimi de söylüyorum. Onların yanında ne gerekiyorsa yapmaya çalışırım. Yani aday olmayacağım" şeklinde konuştu (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Fırıncılar ekmeğe zam istemiyor! Fırıncılar ekmeğe zam istemiyor!

Karanlık sokaklar tehlike saçıyor! Veliler çözüm istiyor Karanlık sokaklar tehlike saçıyor! Veliler çözüm istiyor

Zonguldak’ta korkunç kaza! Suya saplandı, takla attı Zonguldak’ta korkunç kaza! Suya saplandı, takla attı

Güzellik Uzmanı Çağla Sarıtaş: "Maliyetlerimizi karşılamıyor" Güzellik Uzmanı Çağla Sarıtaş: "Maliyetlerimizi karşılamıyor"

İyi parti olağanüstü kongreye gidiyor! İyi parti olağanüstü kongreye gidiyor!

Dev fuhuş operasyonu! Dev fuhuş operasyonu!

Editör: Murat Barutçu