Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesinin Olağan kongresi Zonguldak Belediye Nikah salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığını Lokantacılar ve Kahveciler Odası Başkanı Alparslan Küçük’ün yaptığı kongrede saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş yaptığı açılış konuşmasında, “Yaptığımız olağan genel kurul toplantısında tek aday olarak yeniden seçimlere girdik. Bütün gazi arkadaşlarımıza, yönetim kurulu ve divan kuruluna, kongremize katılan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra yine aynı yönetimler gaziler ile bir arada olarak sorunlarımıza her zaman dile getireceğiz. Yeniden seçildiğimiz için çok mutluyum” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak şubesinin olağan kongresine katıldık. Olağan kongrede güven tazeleyen mevcut başkan Necmettin Çantaş ve yönetimini tebrik ediyorum. Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Baştacı gazilerimize ve ailelerine sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Zonguldak’ın geçmişi Kıpçak Türkmeni Zonguldak’ın geçmişi Kıpçak Türkmeni

Kongrede faaliyet raporlarının okunmasının ardından yönetim kurulunun ibrası gerçekleştirildi.

Tek liste ile gidilen kongrede, yönetim kuruluna, Necmettin Çantaş, Celal Dibek, Satılmış Dönmez, İbrahim Çetin ve Musa Kabuk seçilirken, denetim kuruluna Dursun Yılmaz, Hüseyin Kalaycıoğlu ve Hasan Günay, Üst Kurul Delegeliğine ise Satılmış Dönmez seçildi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-13.10.46

Editör: Murat Barutçu