Zonguldak Haber – Devrek'te geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren 25 yaşındaki Muhammet İnam için 4 yıldır çalıştığı Devrek Belediyesi önünde tören yapıldı.
  Dün Devrektaş Fabrikası mevkiinde meydana gelen kazada Devrek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli 25 yaşındaki Muhammet İnam'a yolda yaya olarak gittiği sırada yanından hızla geçen kamyonet çarptı. Ağır yaralanan işçi ambulans ile Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Muhammet  İnam yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
  Muhammet İnam için bugün Devrek Belediyesi önünde AK Parti 24.ve 26. Dönem Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, eski Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşlarının katılımıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, şunları dile getirdi:
  “Çok değerli mesai arkadaşlarım bizler belediyeciğiz. İyi günlerimiz oluyor, sevinçli günlerimiz oluyor kötü günlerimiz, üzüntülü kötü günlerimizde oluyor. Sevinçleri de üzüntüleri de beraber yaşıyoruz. Bugün üzüntülü bir gün. Girdiği güne şahitlik ettiğim. Altına imza attığım dürüstlüğüne çalışkanlığına şahit olarak kefil olduğum bir kardeşimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. 
Mekanı cennet olsun, Allah cennet bahçelerinden ona en güzel yerinden bir yer ayıracağına eminim. Ne hakkımız varsa helal olsun. Belediye ailesinin başı sağ olsun, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" dedi.   
     Belediye önünde düzenlenen tören sonrası mesai arkadaşlarınca cenaze aracına alınan Muhammet İnam'ın naaşı defnedilmek üzere Pınarönü köyüne götürüldü. Haber: Fadime Yılmaz ELMA

WhatsApp-Image-2023-09-16-at-17.10.50

WhatsApp-Image-2023-09-16-at-17.10.49

TOKİ proje çalışmaları başladı TOKİ proje çalışmaları başladı

WhatsApp-Image-2023-09-16-at-17.10.50-(1)

WhatsApp-Image-2023-09-16-at-17.10.49-(1)

Editör: Virda Şahin