Zonguldak Haber – Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürü Süleyman Hamzaçebiyi ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ve partililer ile birlikte Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürü Süleyman Hamzaçebi'yi ve çalışanları ziyaret etti.

Avcı ve beraberindekiler Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürü Süleyman Hamzaçebi ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İŞ ARTIK BEKA SORUNU HALİNE GELDİ

Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Muammer Avcı," Ülkemizin yaşamış olduğu o kara günlerde asgari vesayetin sonlanmasında, gezi olaylarında, 17- 25 Aralık'ta, 15 Temmuz darbe girişiminde hep bizimle beraber oldunuz hepinize teşekkür ediyorum. Malumunuz bir seçime gidiyoruz. Seçim çok farklı bir yere evrildi. İş artık beka meselesine, istiklal ve istiklal meselesine döndü. HDP eş Başkanı resmen millet ittifakının yanındayız diye resmen açıkladı. Bunlar el birliği ile Selahattin Demirtaş'ı ve Abdullah Öcalan'ı çıkartmayı hedefliyor. Bizim Zonguldak'ta 171 şehidimiz var şehitlerimizin kanları bunların ellerinin üzerindedir. CHP kanadından bununla ilgili yalanlama gelmedi. Nerede devlet düşmanı nerede millet düşmanı varsa bunlar bir araya gelmiş durumda. Ben bizleri burada güler yüzle ağırladığınız için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Haber: Sertaç Özdemir

WhatsApp-Image-2023-05-09-at-13.40.35

WhatsApp-Image-2023-05-09-at-13.40.35-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-09-at-13.40.34-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-09-at-13.40.34-(2)

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

WhatsApp-Image-2023-05-09-at-13.40.34

'Katil' gal arısı Zonguldak'ta! 'Katil' gal arısı Zonguldak'ta!

Kadın evin önünde adam mezarlıkta ölü bulundu! Kadın evin önünde adam mezarlıkta ölü bulundu!

Selim Alan’dan Çaycuma Belediyesi’ne sert tepki! Selim Alan’dan Çaycuma Belediyesi’ne sert tepki!

Kozlu’da ev soygunu! Kozlu’da ev soygunu!

Editör: Virda Şahin