Ünlü Rap sanatçısı Semicenk unutulmaz gece yaşattı! Ünlü Rap sanatçısı Semicenk unutulmaz gece yaşattı!

Düzce Haber – Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Dünya Düzce Günleri’, muhteşem etkinliklerle renklenmeye devam ediyor. İkinci gününde sahne alan sevilen rap müzik sanatçısı Motive, hayranlarıyla unutulmaz bir buluşmaya imza attı.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen ‘Dünya Düzce Günleri’ etkinlikleri, ikinci gününde de Düzcelileri muhteşem etkinliklerle bir araya getirdi. Rap müziğin sevilen isimlerinden Motive, söylediği şarkılarla Düzceli sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Gündüz bölümünde ise Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan spor alanlarında gençler bir araya gelerek eğlenceli sportif etkinliklere katıldı. Çocuk Üniversitesi de Anıtpark alanında açtığı stantla miniklere keyifli etkinlikler sundu.

Akşam bölümünde ise DJ Uğur, muhteşem bir konserle alanı dolduran vatandaşlara coşku dolu anlar yaşattı. Saatler 21.30'u gösterdiğinde, gençlerin coşkulu alkışları eşliğinde sahneye çıkan söz yazarı ve rap şarkıcısı Motive, sevilen parçalarını birlikte seslendirdi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Motive'ye sahnede çiçek ve plaket takdim ederek sanatçıya ve katılımcılara teşekkür etti. Motive'nin performansı, gece ilerleyen saatlere kadar unutulmaz bir rap şarkıları şölenine dönüştü.

“Kadınlar el ele” projesinin 2’incisi Mayıs’ta “Kadınlar el ele” projesinin 2’incisi Mayıs’ta

Dünya Düzce Günleri, üçüncü gününde ise pop müziğinin güçlü sesi Niran Ünsal konseri ile devam edecek. İHA

Ayıyla köylülerin güldüren diyaloğu Ayıyla köylülerin güldüren diyaloğu

Hırsızlık suçlarından aranan genç kadın polisten kaçamadı Hırsızlık suçlarından aranan genç kadın polisten kaçamadı

Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni

AW000218_10

AW000218_07

AW000218_05

AW000218_06

AW000218_04

AW000218_01

AW000218_03

Editör: Virda Şahin