Yaşanan Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinin ardından, yaralar sarılmaya devam ediliyor. Afet bölgesinde evleri depremde yıkılan vatandaşlar, yeni evleri yapılasıya kadar ülkenin dört bir köşesinde barınma ihtiyaçları karşılanmak için misafir ediliyorlar.

Zonguldak’ta misafir edilen depremzede aileler günlük ziyaret edilerek ihtiyaçları, eksiklikleri bulunup bulunmadığı soruluyor.

Dün akşam yapılan haftalık Ak Parti Devrek İlçe Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde, ilçedeki depremzede ailelere, Ak Parti Zonguldak İl yönetimi ve Devrek İlçe yönetimi birlikte ziyaretler  gerçekleştirildi.  

Ziyaretler sırasında engelli minik Duygu’ya tablet hediye edildi. Duygu’nun sevinci ise herkesi duygulandırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Zonguldak Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı;

“Devrek’imizde misafir ettiğimiz depremzede iki aileyi evlerinde ziyaret ettik. Akşam çarşıda açık olan esnaflarımızı ziyaret ettik. Büyüklerimizin dualarını aldık. Depremzede engelli yavrumuz Duygu’ya tabletini ulaştırdık, sevinci inanılmazdı.

Ziyaretlerimizi İlçe Başkanımız Sn. Murat Durdubaş, İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, Devrek gençlik kolları başkanımızla birlikte gerçekleştirdik.

Depremzede vatandaşlarımıza sahip çıkıp, Ensar muhabbeti ile onlara yakın duran, Devrek’imize en kalbi şükranlarımızı arz ediyoruz. Allah celle celalühu hepsinden razı ve memnun olsun” dedi. (Haber Merkezi)

devrek ilçe ziyaret (6)

devrek ilçe ziyaret (5)devrek ilçe ziyaret (3)

devrek ilçe ziyaret (7)

devrek ilçe ziyaret (2)

devrek ilçe ziyaret (1)

Editör: Murat Barutçu