Yokuşta aracı kaldıramayınca kazaya neden oldu Yokuşta aracı kaldıramayınca kazaya neden oldu

Deprem korkuttu Deprem korkuttu

Rize Haber - Rize'nin İyidere ilçesinde bulunan bir nalburda çıkan yangın, milyonlarca lira değerindeki plastik boruları kül ederken, hızla yayılan alevler itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Sürücülere kötü haber! Zam yolda Sürücülere kötü haber! Zam yolda

Yangın, sabah saatlerinde İyidere İlçesi İkizdere Yolu üzerindeki Denizgören mevkiindeki bir nalburda meydana geldi. Olayın elektrik hattından kaynaklandığı tahmin ediliyor ve alevler, açık alanda bulunan plastik altyapı borularına sıçradı. Kısa sürede yangın büyüyerek boruları sardı. Nalbur çalışanlarının hızlı müdahalesiyle itfaiye ekiplerine haber verildi ve kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, iş yerinde büyük bir maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme ise devam ediyor.

Tezgahıyla 35 yıldır sokak sokak gezip bıçak biliyor Tezgahıyla 35 yıldır sokak sokak gezip bıçak biliyor

Yangının çıkış nedeni henüz tam olarak belirlenememiş olsa da yetkililer, elektrik hattından kaynaklanan bir kıvılcımın yangına yol açmış olabileceğini düşünüyor. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangının daha fazla yayılması önlendi ve ciddi bir facianın önüne geçildi. İş yerinde meydana gelen maddi hasarın ise milyonlarca lira olduğu tahmin ediliyor. Yetkililer, yangınla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğünü ve nedenlerinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtiyor. İHA

İnternet üzerinden araç kiralamaya dikkat İnternet üzerinden araç kiralamaya dikkat

AW922793_01

AW922793_05

AW922793_04

AW922793_03

AW922793_02

Editör: Virda Şahin