"5 bin 555 kilometrelik Türkiye turuna çıktım" "5 bin 555 kilometrelik Türkiye turuna çıktım"

Mardin Haber - Kurban Bayramı öncesinde Mardin'de araç kiralama firmalarında büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Ancak, firma yetkilileri bu yoğunlukla birlikte dolandırıcılık uyarısında bulunuyor.

Ev sahiplerine ve kiracılara kötü haber Ev sahiplerine ve kiracılara kötü haber

Bayram döneminde aile ziyaretleri veya tatil planları yapacak olan vatandaşlar, kiralık araçlara yöneliyor. Birçok firma, bayramın yaklaşmasıyla birlikte ellerindeki tüm araçların rezerve edildiğini belirtiyor. Araç kiralama firması yetkilisi Fazıl Sarıyer, manuel araçları 800 liradan, otomatik vitesli araçları ise 2 bin ile 3 bin arasında kiraladıklarını ifade etti.

Dağcı tırmanış yapmak isterken, ipin kopmasıyla düştü! Dağcı tırmanış yapmak isterken, ipin kopmasıyla düştü!

Sarıyer, internet üzerinden araç kiralamaya dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Çok sayıda merdiven altı dolandırıcı bulunuyor. İnternette birçok kiralık araç firması görünüyor. Ancak, bunlar gerçek olmayabilir ve insanları sadece internet üzerinden dolandırabiliyorlar. Vatandaşlar, kurumsal bir firma ile çalıştıklarından emin olmalı, aksi takdirde dolandırıcılarla karşılaşabilirler" dedi.

Bartın’da zincirleme kaza! Bartın’da zincirleme kaza!

Köyü istila ettiler, her yerden çıkıyorlar; Köylüler yetkilerden yardım istedi Köyü istila ettiler, her yerden çıkıyorlar; Köylüler yetkilerden yardım istedi

Bayram tatilinin 9 gün sürmesini fırsat bilen vatandaşların araç kiralama taleplerinin arttığını belirten Sarıyer, "Vatandaşlar, bayram sebebiyle gittikleri yerlerde araç kiralama ihtiyacı duyuyorlar. Bu nedenle büyük bir yoğunluk yaşıyoruz. Bayram yoğunluğu sebebiyle araç kiralamada sıkıntılar yaşıyoruz. Şu anda 30 aracımız olmasına rağmen talepleri karşılamakta güçlük çekiyoruz. Yoğunluk büyük. Müşterilerimize yeterli araç temin edemiyoruz" şeklinde konuştu. İHA

Yabancı uyruklu kadına minibüs çarptı! Yabancı uyruklu kadına minibüs çarptı!

AW922769_02

AW922769_03

Editör: Virda Şahin