İl Milli Eğitim müdürü Uygar Keskin Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basın mensuplarıyla da bir araya geldi.

Burada gazetecilerin çeşitli sorularını da yanıtlayan Uygar Keskin yeni eğitim öğretim yılında üstünde önemle durulacak bazı konuları da açıkladı.

ZGC Genel Sekreteri Sermet Aksu’nun bir sorusu üzerine “Zonguldak’ta okul çağında olup da sokaklarda dilenen öğrenci kavramını kabul etmiyoruz, böyle konuları sıkı takip ediyoruz ve dilenen çocuk gördüğümüzde bunların aileleri hakkında ilgili makamlar nezdinde suç duyurusunda bulunuyoruz, bulunmaya da devam edeceğiz” dedi.

Bilindiği gibi Zonguldak kent merkezi ve mahallelerde yıllardır ilkokul çağında olup da gelene geçene el avuç açan çocuk sorunu vardı, bu çocukların bir kısmı da çalınan darbukalar eşliğinde oynatılıyordu.

Kent Lokantası’nın 7-11 Eylül menüsü açıklandı
Kent Lokantası’nın 7-11 Eylül menüsü açıklandı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Sermet Aksu