Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne? Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne?

Anavatan Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Gündoğan Mazaklı, basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Mazaklı sonrasında ise 2 basın mensubunu da yanına alarak Gazi Ortaokulu’na forma dağıtmak için gideceğini ifade etti.

Forma dağıtımı yapmak için okul müdüründen izin istemek amacıyla Gazi Ortaokulu müdürü odasına giden milletvekili adayı, müdürle karşı karşıya geldiğinde ise olayı çok farklı bir duruma taşıdı. Gazi Ortaokulu’nda öğrenim gören yeğeninin öğretmeni ile yaşadığı polemiği dile getirerek söze başlayan Mazaklı, sonrasında da sinirlenerek, “Kimse benim yeğenime bir şey yapamaz. Korkma yeğenim senin arkanda dayın var. Bu durumu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne taşıyacağım.” Şeklinde konuştu.

Okul müdürü ile konuşmaları sırasında ise gergin olması ve tehditkâr konuşması ise gözlerden kaçmadı. Milletvekili adayının karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Müdür İbrahim Uğur Metin ise sakinliğini koruyarak olayı anlattı ve basın mensuplarının önünde çocuğu rencide etmemek amacıyla konuşmak istemediğini dile getirdi.

Basın mensuplarının odadan çıkmasını istemeyen Mazaklı, “Onlar benim arkadaşlarım” tepkisini verdi. Okula forma dağıtmak amacıyla giden gazeteciler ise gördükleri karşısında şok oldular ve Müdür İbrahim Uğur Metin’den özür dileyerek okuldan ayrıldılar.

Öte yandan, Anavatan Partisi Milletvekili Adayı Gündoğan Mazaklı, okula elinde çiçekle giderek, yeğeni ile problem yaşayan öğretmene çiçek takdim edeceğini ifade etmişti.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Zonguldak’ta utanç verici olay!  Hem cinsel hem fiziksel saldırı! Zonguldak’ta utanç verici olay! Hem cinsel hem fiziksel saldırı!

Zonguldak'ta korkunç kaza! Zonguldak'ta korkunç kaza!

Seçim yasakları başladı! Seçim yasakları başladı!

Editör: Murat Barutçu