Zonguldak il kurucu Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kutayer, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimi Zonguldak Millet İttifakı'nın açık ara kazanacağını söyledi.

Gelecek Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Kutayer,millet ittifakının kazanacağını ve Cumhur İttifakı’nın hezimete uğrayacağını belirterek, AK Parti'nin son seçimde aldığı oyun ancak yarısına alabileceğini söyledi.

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

CUMHUR İTTİFAKI HEZİMETE UĞRAYACAK

Zonguldak’ta  Millet İttifakı'nın açık ara seçimi kazanacağını belirten Mustafa Kutayer, "Zonguldak, sorumluluk sahibi, bilinçli ve kültürlü bir şehirdir.  Doğru bildiği inandığı partileri destekler. Yanlış gördüğüne 'dur' der. Doğruysa onun peşine gider. Millet İttifakı, Zonguldak da çok büyük farkla milletvekili çıkaracaktır. AK parti son seçimde aldığı oyun ancak yarısını alabilir. Geçmiş seçimler üzerinden matematik yapıp, ikişer üçer milletvekili planı yapma cehaleti içinde devam etsinler. Biz milletin içindeyiz. Millet İttifakı başaracak, Cumhur İttifakı hezimete uğrayacak" diye konuştu.

ZONGULDAK RAPORU İLETİLDİ

Kutayer, 15 Mayıs sabahına Zonguldaklıların ve tüm Türkiye'nin gelecek umuduyla uyanacağını ifade ederek, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi değiştirmek birinci önceliğimiz. Bunun için sadece cumhurbaşkanlığını kazanmak yetmiyor aynı zamanda mecliste en az 360 hedefimiz ise 400 milletvekilini ittifakımıza kazandırmak. Milletvekili olmak isteyebiliriz. Ancak şahsi ikballer kapılmadan, bu sistematik yolsuzluk ve anti demokratik yönetimi değiştirmeliyiz. Bu sebepten Cumhurbaşkanlığı aday seçiminde nasıl genel başkanımızın arkasında duruyorsak, milletvekili adaylığı listemiz oluşurken de genel başkanımızın arkasında duracağız. Zonguldak milletvekili aday adayı listeleri teslim edilirken, Zonguldaklıların sorunları, seçmen eğilimi ile ilgili raporlar da genel merkeze iletildi. 9 Nisan'dan önce ittifak içinde ittifak ya da kendi listemiz ile girip girmeyeceğimiz genel merkezimiz tarafından açıklanacaktır. Şu an istişareler devam etmektedir” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu