Hırsızlık yaparken yakalanan kadın çocuklarını tokatladı! Hırsızlık yaparken yakalanan kadın çocuklarını tokatladı!

Muğla Haber - Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı üç mahallede faaliyet gösteren Migros marketlerinde çalışan 17 kişi, öğle yemeğinde tükettikleri yemekler sonrasında gıda zehirlenmesi belirtileri göstererek hastaneye başvurdu. Olay, Konacık, Türkbükü ve Turgutreis mahallelerindeki Migros mağazalarında yaşandı.

Çalışanlar, öğle yemeğinde kıymalı makarna, dolma, yoğurt ve şehriye çorbası tüketmişlerdi. Ancak birkaç saat sonra mide bulantısı ve kusma gibi şikayetler yaşayan personel, hastaneye gitmek için yola çıktı. Ancak araçlarıyla yarı yolda durumu daha da kötüleşen çalışanlar, kaza tehlikesi atlattı. Sağlık ekiplerine ulaşarak yardım talep ettiler. Bazı kurye çalışanlarının da paket teslimi sırasında rahatsızlandığı belirtildi.

17 kişinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı açıklandı. Burada tedavi altına alınan çalışanlar, tedavi sonrası taburcu edildi.

Motosikletine çarpan sürücü annesi çıktı! Motosikletine çarpan sürücü annesi çıktı!

GIDA ZEHİRLENMESİ ARAŞTIRMASI

Olayın ardından Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Gıda zehirlenmesi ihbarının üzerine saha kontrolü gerçekleştiren ekipler, yemeklerin üretildiği yerde de denetim yaptı. Üretim merkezinde gıda numuneleri alındı ve analiz için laboratuvara gönderildi.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, tüketicileri gıda güvenliği ihlali durumlarında ALO174 Gıda Hattı'nı kullanmaya çağırdı. Tüm ihbarların ciddiyetle ele alındığını belirten Saylak, halk sağlığını riske atan işletmelerin gereken cezai yaptırımlara maruz kalacağını vurguladı. İHA

Babaiban "Ekip olarak çok hassas ve şeffaf çalıştık" Babaiban "Ekip olarak çok hassas ve şeffaf çalıştık"

Kadının iknası başarısız oldu! Arkadaş kavgası kanlı bitti! Kadının iknası başarısız oldu! Arkadaş kavgası kanlı bitti!

Erkan Sadıklar Devrek Belediyespor’la anlaştı... Kolları sıvadı, tek hedef şampiyonluk Erkan Sadıklar Devrek Belediyespor’la anlaştı... Kolları sıvadı, tek hedef şampiyonluk

AW010372_04

AW010372_07

AW010372_06

AW010372_05

Editör: Virda Şahin